Ocena filma: Dolittle

Dolittle
Dolittle

Robert Downey Jr. v prvi filmski vlogi po ločitvi od Marvela. Izbral je film Dolittle, ki ga je režiral Stephen Gaghan. Poznamo zgodbo doktor Dolittla, ki ga je pred leti zaigral Eddie Murphy. Govoriti zna z živalmi ampak ali zna govoriti z gledalci, ki so si film ogledali?

Film bo nasmejal otroke

Preden začnem s pravo oceno bom rekel, da bo film sigurno nasmejal mlade. Če poznate koga, ki ima otroka, je to film, ki mu bo dal dve uri prostega časa medtem, ko so otroci v kinu. Zdaj pa k tisti pravi zadevi.

Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr.

Film je katastrofa

Tako, to smo dali na stran. Film je katastrofalen od začetka do konca. Robert Downey Jr., kaj hudiča si počel? Imel si svet na dlani in izbral si tole. Če si dobil manj kot 30 milijonov za to vlogo potem te ne razumem. Tudi RDJ filma ne reši predvsem zato, ker v njem igra porazno. Igra je morda premočna beseda, ker v filmu je nekdo in to sigurno ni Robert Downey Jr. kot ga poznamo. Sam film nima smisla, konča se komično, a na način, da ti je žal, ker si šel v kino. KATASTROFA. Film se konča tako, da zmaj prdne.

Gromozanski proračun 175 milijonov $

Kam je šel ta denar ne vem? Maščevalci so imeli 220 milijonov proračuna in prav tako Avatar, ki sta zaslužila skupaj 4,3 milijarde dolarjev. Dolittle bo presrečen, če pokrije polovico svojega proračuna. Živali, ki so vse narejene računalniško, so zelo slabega videza, Njihove vloge so komične in pogled na IMDb stran mi je sedaj dal vpogled kam je šel denar. Robert Downey Jr., Tom Holland, Rami Malek, Selena Gomez, Emma Thompson, Antonio Banderas, John Cena, Michael Sheen, Octavia Spencer, Ralph Fiennes, Jim Broadbent in Marion Cotillard. Mamma mia kakšna zasedba, ki ni uporabljena niti do svojega 1% potenciala.

Urednik portala Student.si

PREGLEJ PREGLED
Režija
Igra
Teme
Animacija
Prejšnji članekFebruarja bomo v kinu gledali grozljivke
Naslednji članekSedemnajstletnik po Prešernovo spesnil sonetni venec

Urednik portala Student.si

ocena-filma-dolittleDolittle je film, ki bo nasmejal otroke s svojimi norostmi. Za tiste, ki imate filme radi ne glejte tega filma. Z veliko žalostjo povem, da je januar spet udaril. Takoj na začetku dobimo enega najslabših filmov tega leta in sigurno najslabši film leta do sedaj. Grozno. Robert Downey Jr. prosim izbiraj pametno od danes naprej.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.