Ocena filma: Mali jeti

Studio, ki nam je dal Kung fu pando, Kako izuriti svojega zmaja in Shreka se vrača z novim animiranim filmom Mali jeti. Sam sem si ga imel čast ogledati veliko prej v sami meki filma, Hollywoodu, zato ne morem trditi kakšna je sinhronizacija.

Drži korak s predniki

Prej omenjeni filmi so bili odlični in so vsi predstavniki studija DreamWorks, ki je sicer v lasti Universala. In kako se je odrezal Mali jeti? Odlično. Medtem ko niso sigurni, če bo več delov (kakor so pri studiju navajeni), pa film odlično stoji kot samo en del. Svojo zgodbo pove dovolj nazorno in čisto po pravici povedano nadaljevanj ne potrebuje.

Mali jeti, ki ni tako majhen
Mali jeti, ki ni tako majhen.

Animacija kot vedno

Navajeni smo že na odličen izgled filmov in risank. Ponavadi iščemo tiste scene, ki so narejene in tudi izgledajo boljše. In vsakič, ko je eden od likov kosmatinec, je priložnosti za dobro sceno ogromno. Ko pa temu dodaš še prelepo Kitajsko, ki je tu uporabljena, imaš film, ki izgleda čudovito.

Risanka nosi čudovito sporočilo
Risanka nosi čudovito sporočilo.

Urednik portala Student.si

PREGLEJ PREGLED
Vsebina
Sporočilo
Prikupnost
Animacija
Prejšnji članekZakaj bi morali jesti banane vsak dan?
Naslednji članekTukaj in zdaj – pripravljeni na sodelovanje ZA medkulturno sobivanje
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

ocena-filma-mali-jetiMali jeti nosi močno sporočilo do okolja v katerem živimo. A to za mlajše ne bo toliko pomembno kot prikupen jeti Everest, ki je prečudovit. Risanka je ena najboljših letos in je v družbi Sveta igrač 4. Zelo zasluženo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.