Ocena filma: Podli fantje za vedno

Podli fantje za vedno
Podli fantje za vedno

Minilo je 17 let od drugega in kar 25 let od prvega dela Podlih fantov v katerih glavno vlogo igrata Will Smith in Martin Lawrence. Namesto Michael Baya, ki je bil režiser prvih dveh sta na režiserski stolček sedla Belgijca Bilall Fallah in Adil El Arbi. Kako sta se izkazala?

Ko režiser ni Michael Bay

Ah ja, ko bi le bilo tako pri Transformerjih. No saj je bilo tako pri Bumblebeeju lansko leto, ki je bil za razliko od ostalih zelo dober. Torej slab film minus Michael Bay pomeni dober film. Belgijca svoje delo opravita čisto solidno in naredita zelo sproščen, zabaven in akcije poln film. Akcijo se dejansko vidi in eksplozije niso le ognjemet kot smo vajeni pri prej omenjenemu režiserju. Humor je dober in veliko šal pade na pravo mesto kar pri veliko Hollywoodskih komedijah kar pogrešam.

Bilo je nekoč v... Miamiju
Bilo je nekoč v… Miamiju

Will Smith in Martin Lawrence

Za Ful gasom najboljši policijski duo. Oba nekoliko starejša in tako lahko nekaj šal pade tudi na ta račun. Njuno prijateljstvo je odlično prikazano in tu pozivam Will Smitha naj začne izbirati dobre vloge! Verjetno bom spet preslišan ampak poizkusiti ni greh. Sta odličen akcijski duet, ki ga še bolj dopolnijo mladi dodatki skupine imenovane Ammo. Vanessa Hudgens, Charles Melton, Alexander Ludwig in Paola Nunez. Celotna ekipa deluje zelo tekoče in ni hudič, da ne bi videli še kakšnega nadaljevanja. Seveda v kolikor bo ta finančno uspešen.

In tako je sedaj
In tako je sedaj

Negativec, ki si ga dejansko zapomnimo

Minilo je že nekaj dni in se ga še zmeraj spomnim. Po kaotičnih nadaljevanjih Umri pokončno in Hitri in drzni, kjer me spomin zapusti, je to kar noro. Ko veš, zakaj zlobnež počne to, kar počne, je takoj veliko boljši. Za kakšne odločitve moramo sicer zamižati na kakšno oko ampak saj je le povprečen film. Poanta negativca je predvsem ta, da gledalci verjamemo, da predstavlja grožnjo glavnim junakom. V filmu je to jasno in zavedamo se, da jima lahko vsak trenutek izpraši rit. Zakaj se to ne zgodi? Ker rabimo film, ki traja skoraj dve uri.

Podmladek Podlih fantov
Podmladek Podlih fantov

Urednik portala Student.si

PREGLEJ PREGLED
Igra (Smith in Lawrence)
Režija
Komedija
Scenarij
Negativec
Prejšnji članekNajbolj sexy »bad boyi« v pop kulturi
Naslednji članekNajboljše serije o sexu

Urednik portala Student.si

ocena-filma-podli-fantje-za-vednoTretje nadaljevanje franšize Podli fantje, ki ga dejansko nismo rabili ampak ga je bilo lepo videti. Če lahko gredo Hitri in drzni do svojih 30 delov potem ne škodi, da Podla fanta dobita še vsaj tri filme. Will Smith in Martin Lawrence sta odličen komični in akcijski duet, ki dviguje film. Prelep Miami, akcija, nekaj gole kože in imamo super poletni film, ki je izšel v januarju.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.