Najbolj sexy »bad boyi« v pop kulturi

Sexy slabi fantje
Sexy slabi fantje

Loki – Tom Hiddleston

Marvelov anti-junak, ki mu njegove fanice in fani oprostijo čisto vse. Vsekakor je eden najbolj priljubljenih Marvelovih likov in tako je tudi Hiddleston dobil oboževalce, ki ga še dolgo ne bodo pozabili.

Tom Hiddleston kot Loki
Tom Hiddleston kot Loki

Tyler Durden – Brad Pitt

Če že sam Brad Pitt ni bil dovolj mu dajmo še podobo slabega fanta, ki živi blizu tebe. Sanje za naslednjih nekaj dni so izpopolnjene. Začetnik gibanja čeljusti, ki lahko režejo (jawline could cut glass).

Brad Pitt kot Tyler Durden
Brad Pitt kot Tyler Durden

Killmonger – Michael B. Jordan

Spet smo pri Marvelu ampak obljubimo, da je to zadnji tak junak. Poleg Lokija najboljši anti-junak, ki ga Marvel premore in da ga ljudje vidijo kot sex simbol. Če pa ga igra lepotec kot je Michael B. Jordan potem veš, da bodo ljudje temu sledili.

Draco Malfoy – Tom Felton

Sam lik je sicer grozen ampak slika svetlolasega fanta, ki lomi ženska srca je ostala. Kakšen Harry Potter, lepo vas prosim. Draco je pač lepši.

Dexter Morgan – Michael C. Hall

Vse kar gospod Dexter v seriji počne mu lahko oprostimo. No vse ne, ker smo še vedno pri zdravi pameti tako da bi ga najverjetneje predali oblastem, če bi se znašel pred našimi vrati. Vsaj zdi se mi. Je tako?

Poster Dexter
Michael C. Hall kot Dexter Morgan

Joe Goldberg – Penn Badgley

Zadnji primer crushanja v psihopate je Joe iz serije You, ki je na Netlfixu. Načitan, pameten, lep in z malce morilskih nagnjenj. Usidral se je v srca oboževalk in oboževalcev po vsem svetu. Tam bo še nekaj časa ostal, vsaj do naslednjega umora.

Ted Bundy – Zac Efron

In na vrhu seznama tista oseba, ki je po večini kriva, da punce padajo na slabe fante. V tem primeru je to pač eden najslabših fantov, ki so kadarkoli živeli. Ga pa igra mister High school musical tako, da smo debato razrešili.

Zac Efron kot Ted Bundy
Zac Efron kot Ted Bundy

Koga smo pozabili? V komentar zapiši svojega bad boya, ki ti krajša nedeljske popoldneve.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekNajboljši filmski skladatelji
Naslednji članekOcena filma: Podli fantje za vedno
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.