Ocena filma: Prevarantke na Wall Streetu

Jennifer Lopez najbolje poznamo iz njenih romantičnih komedij in kot igralka nima ravno najboljšega slovesa. To naj bi se spremenilo z njenim najnovejšim filmom, ki naj bi si po nekaterih govoricah zaslužil celo oskarja.

Finančna kriza je lahko tudi priložnost

Zgodba sledi dvema striptizetama, ki v nočnem klubu pobirata ogromne napitnine. Finančna kriza in zlom borze to sicer spremenita, vendar Ramona in Destiny spleteta nov načrt. S skupino deklet začnejo omamljati bogate moške in bogatiti na njihov račun.

Skupina žensk v nočnem klubu
Ramona in Destiny sta s skupino deklet omamljali moške in jim kradli denar.

Film pripoveduje Destiny, ki jo igra Constance Wu, in sicer poteka v obliki intervjuja. Skupino deklet so namreč aretirali in glavna spletkarka Ramona je dobila celo pet let pogojne zaporne kazni, medtem ko se je Destiny pogodila.

Posledice morajo čutiti vsi

Resničnost finančne krize tokrat vidimo skozi drugačne oči. Najbogatejši so ostali brez posledic, medtem ko so navadni delavci ostali brez dela. Zato so se prevarantke tudi odločile, da zakon vzamejo v svoje roke in si pridobijo nekaj denarja, ki so ga finančniki nagrabili zase.

Destiny v rokah drži kreditno kartico
Zakaj si ne bi privoščile malce zapravljanja?

Dovolj dobro za oskarja?

To sicer ne opravičuje dejstva, da so omamljale moške in jim kradle denar, lahko pa na nek način razumemo njihove motive. Film torej ima neko zgodbo, ni pa pretresljiva življenjska zgodba. Si Lopezova zanj zasluži oskarja? Rekla bi, da bolj ne, kot ja.

Če te privlačijo zgodbe, ki prikazujejo moč ženskega prijateljstva, je to odlična izbira zate. Film je zabaven in napet, nikoli ti ni dolgčas, pa tudi nasmejiš se lahko.

HUSTLERS Trailer (2019)

Urednica revije Študent

PREGLEJ PREGLED
Vsebina
Igra
Scenografija
Celota
Prejšnji članekKako si? Projekt ob Svetovnem dnevu duševnega zdravja
Naslednji članekSlovenska filharmonija pripravila abonma za mlade

Urednica revije Študent

ocena-filma-prevarantke-na-wall-streetuJennifer Lopez najbolje poznamo iz njenih romantičnih komedij in kot igralka nima ravno najboljšega slovesa. To naj bi se spremenilo z njenim najnovejšim filmom, ki naj bi si po nekaterih govoricah zaslužil celo oskarja. Finančna kriza je lahko tudi priložnost Zgodba sledi dvema striptizetama, ki v...

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.