Sponzorirano

Ocena filma: Strašljive zgodbe

Strašljive zgodbe
Strašljive zgodbe
Sponzorirano

Z nočjo čarovnic za ovinkom ni boljšega, kakor ogled grozljivke. Zgodba se odvija leta 1968 v majhnem ameriškem mestecu Mill Valley, kjer je močno prisotna senca družine Bellows. Najstnica Sarrah v zapuščenem dvorcu najde knjigo, ki pa ni navadna knjiga. V njej so namreč zapisane zgodbe, katerih liki oživijo in ogrožajo tiste, katerih ime je zapisano v zgodbi. Za najstnike se prične pravi boj za preživetje.

Nekaj scen je kar zanimivih.

Posneto po seriji knjig

To je lahko dobro ali pa slabo. V tem primeru je oboje, ker so bile knjige izdane med leti 1981 in 1991. Tako je že nekaj časa preteklo od knjig, ki pa jih mi tu v Sloveniji nikoli nismo proslavili. Tako nam za razliko od Američanom te knjige ne pomenijo skoraj nič. Razen nekaterih, si lahko ta film ogledamo popolnoma brez pričakovanj in primerjanja s knjigami.

Guillermo del Toro in zasedba.

Scenarij je napisal kar sam Guillermo del Toro, kar pa ne pomeni veliko, ker je film narejen za najstnike, ki grejo lahko končno gledat grozljivko v kino. Film tako ni nič posebnega, ni pa slab. Je dovolj zanimiv, da si ga ogledaš do konca brez močnega zehanja in obžalovanja.

Sponzorirano

NI KOMENTARJEV

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

Exit mobile version