Pojdimo v kino!

Kino pomeni sprostitev ….

Prišel je čas izpitov in učenja, naši možgančki bodo maksimalno obremenjeni in naše telo posledično tudi utrujeno. Če ne želite ogrožati vašega zdravja in v tem izpitnem obdobju narediti kar največ, potem je ob vsakodnevnem učenju sprostitev več kot nujna. Torej, pojdite s prijatelji oz. svojo boljšo polovico v kino in vsaj za nekaj ur pozabite na te debele knjige. Za najboljše uspehe je potreben spočit um in zdravo telo. Kino prihajamooo!

In kaj je novega?
Dramska komedija Vsi so v redu govori o povprečni ameriški družini, kjer se nam pred očmi odvija kruta življenjska resnica. Otroci odrastejo, odidejo vsak za svojo srečo in kar naenkrat se starši znajdejo osamljeni, saj ti sedaj že odrasli otroci zaradi vsakodnevnih obremenjenosti kar malce pozabijo nanje. Oče, ki v filmu odigra glavno vlogo, je nihče drug kot večkratni dobitnik oskarja Rebert De Niro. Nekega dne se odloči, da svoje štiri otroke povabi domov na piknik in skupaj preživijo prijeten konec tedna. Toda, kaj kmalu se vse skupaj zaplete, saj sinova in hčere eden za drugim odpovedo prisotnost zaradi takšnih in drugačnih obveznosti. Razočarani oče se odloči, da jih obišče, kljub temu, da mu zdravnik to odsvetuje. Vas zanima, kako se zgodba razplete? Kino vabi!
Za vse nepoboljšljive romantike pa je tu ena izmed mnogih romantičnih komedij. Vam naslov Predobra zame vse pove? Povprečneš in bistra blondinka – ju čaka skupna sreča? Toda ne gre za tipično romantično zgodbo, saj se za povprečnega fanta, ki dela kot varnostnik na letališču, začne interesirati zapeljiva Molly. Ko ji dobrosrčen fant vrne izgubljen mobilni telefon, mu lepotica v zahvalo ponudi dve hokejski vstopnici. Zmenek? Seveda, dekle ga vabi na zmenek in to z namenom, da ga osvoji. Skeptični prijatelji, grozno vzvišeni Mollyjini starši in vmešavanje Kirkove bivše ter Mollyjinega nekdanjega vse skupaj postavi na glavo. Kaj menite, bo ljubezen preživela?
Se tudi vama dogaja naslednje – s fantom imata različen okus in se nikakor ne moreta dogovoriti in uskladiti oz. odločiti za film, ki je po okusu obeh dveh. Ena izme rešitev – dva filma, za vsakega po eden. Skratka vsak malce potrpi in rezultat – zadovoljstvo na obeh straneh. Dekleta, vsekakor pa se vam splača najprej poskusiti s prebrisanim predlogom. Svojega najdražjega vprašajte – kaj bi rekel na akcijsko-romantično-komedijski mix?! Ni preveč tarnal? Torej zgrabite priložnost in ga povabite na ogled Lovca na glave. Zgpdba govori o propadli zakonski zvezi nekdanjega policista in novinarke, o dveh ljudeh, ki si gresta na živce, a se hkrati zaradi tega nevede ljubita. Gre za akcijsko zgodbo, v kateri Milo preganja Nicole (Jenifer Aniston) zaradi neudeležbe na zaslišanju, želi jo »zašiti«, toda njuna zgodba ni obsojena na propad. Namig – ženski konec!
Če pa ste ljubitelji 3D fimov, potem se lahko odločate med animirano pustolovščino Kako izuriti svojega zmaja, lahko se za dobro uro potopite v pravljični svet – Alica v čudežni deželi ali pa si oglejte domišljijsko akcijo Spopad titanov.

V kino prihaja …!
Seks v mestu 2, kjer boste ljubitelji istoimenske serije že drugič prišli na svoj račun. Verjetno še najbolj ženski del populacije – ljubezen, moda, prijateljstvo in zabava. Nikar ne zamudite v naših kinomatografih od meseca junija dalje!
3D-pustolovščina Shrek za vedno bo na naših platnih že konec meseca maja. Če vas je očarala zgodba dveh čudnih, smešnih, a hkrati prisrčnih zelenih bitij, potem nadaljevanja ne smete zamuditi.
Robin Hooda z Rusellom Crowom v glavnih vlogah pa bomo dočakali že sredi maja. Akcijska drama predstavlja enega največjih filmov zadnjih nekaj let in je zares ne gre zamuditi!
V naslednjih mesecih si boste lahko ogledali še akcijski triler Beograjskim fantom, romantično komedijo Rezervni načrt, dramo The last song in še nekaj drugih.

Kino je prijetna sprostitev, zato si vzamite čas zase in za svoje najdražje ter zadihajte v času napornega študija!

Tjaša Kržišnik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.