Pojdimo v kino!

Povsem res je, da danes lahko z nekaj računalniške ustvarjalne žilice iz spleta »potegnemo« tudi nanovejše filme. Poceni, enostavno in hitro, nič boljšega.

Povsem res je, da danes lahko z nekaj računalniške ustvarjalne žilice iz spleta »potegnemo« tudi nanovejše filme. Poceni, enostavno in hitro, nič boljšega.

Naj filmi 2009!

Nepovabljena
Uninvited je grozljivka, ki vam bo zares pognala strah v kosti. Zgodba dveh sester, ki se po materini smrti znajdete sredi bitke za dediščino, je zares napeta. Ko se njun oče zaroči z negovalko njune matere, se odločita raziskati njeno preteklost. Duhovi, grozljive nočne more in smrtonosne posledice … Hočete še več? Poglejte si film Nepovabljena. In če ne verjamete – producenti so ravno tisti, ki so ustvarili neponovljivo grozljivko Krog.

Revni milijonar
Zgodba pripoveduje o 18-letnem mladeniču iz Indije. Ko se udeleži igre Lepo je biti milijonar in odgovarja na zadnje vprašanje, oddajo prekinejo in ga odvedejo na zaslišanje. Zakaj? Policija ga sumi goljufije, v ospredje pa je postavljen mali človek, ki ga sumijo slabega dejanja le zaradi svojega porekla in socialnega statusa. Vas zanima, kako se zgodba razplete – oglejte si ta zares fenomenalen film. Prejel je tudi zlati globus za najboljši film, glasbo, scenarij in režijo ter kar 10 nominacij za oskarja.

Mu pač ni do tebe
Romantična komedija, ki ima konec koncev tudi sporočilo – ni se vredno truditi za nekoga, ki ti ni usojen, toda upanje umre zadnje, zato moramo vedno upati, da se bo nekega dne našel titsti pravi, ki ti bo znal vračati ljubezen. Dober film, dobro sporočilo in dobra igralska zasedba. Če ga še nisi videl/a, potem poskrbi, da ga še boš!

Kinematografi predstavljajo!
2012
Je znanstveno-fantastična drama, ki se kaj hitro lahko spremeni v kruto realnost. Gre za film o katastrofi, ki bo uničila naš planet in seveda vse nas. Vas zanima, kakšna usoda nas čaka – na zamudite!

Počitnice za odrasle
Komedija, kjer se boste zares nasmejali. Štirje različni pari se na prošnjo enega od njih odpravijo na »sanjske« počitnice. Na željo para, ki bo na tem potovanju skupaj s terapevti skušal rešiti zakon, odpotujejo v tropski kraj. Toda kaj, ko šele tam izvejo, da bodo vsi vključeni v terapevtsko skupino. Uživanje tako izpade …

Žaga 6
Je že 6. del nadaljevalne grozljivke, kjer rezila, plini, žage nikoli ne počivajo. Vas zanima, kdo je v tem delu vključen v igro …? Kljub temu da je ugankar mrtev, še vedno živi v očeh, mislih in srcih drugih ljudi.

Mlada luna
Nekaj romantike in nekaj domišljije … Če si ljubitelj/ica tovrstnih filmov, potem bo ta kot nalašč zate. 2. del te nadvse priljubljene zgodbe postavi mladi par Edwarda in Bello pred novo preizkušnjo. Ali lahko maldenič zares reši Bello pred vampirsko naravo? Na kakšen način in kako na to odreagira žalostno dekle, boste izvedeli v 2. del filma Mlada luna.

Napovedi prihajajočih filmov!

Paranormalno
Ste za pravo, ampak zares pravo grozljivko? Vam današnje grozljivke ne pridejo več do živega? Si želite več? Mlademu paru se po vselitvi v novo hišo začenjajo dogajati neverjetne stvari. Vsak dan, vsako noč so z njima duhovi, srhljivi glasovi in premiki predmetov. Micah nastavi kamero in posnetki so grozljivi, srhljivi, razumnemu človeku neverjetni. Kako ukrepata in kako se zgodba konča, boste izvedeli v kinu z neverjetnimi efekti, ki bodo pognali strah v kosti prav vsem! Film Paranormalno bo pretresel svet!

Ljubezen se zgodi
Vsi tisti, ki skupaj z romantičnimi filmi odsanjate v svoj svet, se vam ob romantičnih prizorih zasolzijo oči in ob srečnem koncu čutite popolno olajšanje – vse to boste doživeli skupaj z Burke Ryan (AARON ECKHART) in Eloise Chandler (JENNIFER ANISTON). Glavni igralec se po igubi žene odloči vse skupaj zliti na papir ter napiše knjigo, ki postane največja uspešnica. Na seminarju za samopoč spozna osebo, s katero razvije posebno vez. Bosta dala ljubezni možnost, da zaživi? Bosta pozabila preteklost? Vse to in še več s filmom Ljubezen se zgodi!

Stara mačka
Izvrstna igralska zasedba, John Travolta in Robin Williams, večkrat dobitnika največjih filmskih nagrad, sta se tokrat spopadla s težko nalogo. Na eni strani ločenec, na drugi strani večni »žurerski« samec v varstvo dobita sedemletna dvojčka. Vas zanima, kako uspešni varuški sta bila? Posel, težave in njuno neznanje z otroki pripelje do komedije na kvadrat.

Avatar
Kaj pa znanstvena fantastika z nekaj pustolovščine? Vas zanima, kako izgleda, ko zemljana pošljejo na planet nezemljanov? Jake se sreča z Naviji, ki veljajo za izredno primitivna, toda veliko bolj pametna bitja v primerjavi s človekom. Življenje na planetu je za človeka nemogoče, zato razvijejo hibride med človekom in Navijem. Ko Jake spozna mlado Navijko, pa se stvar nekoliko zaplete. Le kako?

Tjaša Kržišnik

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.