Princ z Bel-Aira se vrača v dveh ločenih serijah

Will Smith je na svojem YouTube kanalu razkril, da je v izdelavi nadaljevanje serije Princ z Bel-Aira, ki se je predvajala med leti 1990 in 1996. Po tem, ko je lani izšel fan-made napovednik za bolj temačno predelavo zgodbe, se je novica razširila kot ogenj. Glavni krivec za vse skupaj pa je Morgan Cooper, ki je s tem napovednikom zaslovel in postal tudi del ekipe, ki bo ustvarjala novo serijo. Obenem pa so zvezdniki originala razkrili, da se bo zgodila tudi epizoda Reunion, ki bo združila stare znance.

Od napovednika do serije

Marca 2019 je svet ugledal napovednik, ki so ga ustvarili Morgan Cooper in prijatelji. Zaradi kakovosti napovednika so se mnogi spraševali, kaj točno je za tem, a bili razočarani, ko so izvedeli, da je to le oboževalčev video. Ker pa je internet hitra zadeva, je napovednik videl tudi Will Smith, ki ima v Hollywoodu veliko moči. Nova serija bo tako sledila napovedniku in prikazala zgodbo mladega fanta iz Philadelphie, ki se znajde v dvorcu Bel-Aira. Kot pa se za bolj dramatičen pristop spodobi, bodo epizode trajala okoli ene ure in močneje raziskale poglede, ki jih je na humoren način predstavila humoristična serija. »Lik Carltona, mladi, temnopolt republikanec v današnjem svetu? Lik Hillary v svetu družbenih omrežij in interneta?« se je na glas vprašal Will Smith in poskrbel za velik val navdušenja.

Bel-Air (2019) | Official Trailer (4K)

Ponovna združitev zvezdnikov originala

Po besedah raperja J-Cola: »First thing first, rest in peace Uncle Phil.« Vsi igralci, ki so bili del originalne serije, se bodo na HBO Maxu združili ter zaigrali v tako imenovani reunion epizodi. Z izjemo Jamesa Averyja, ki je žal že preminil. Kljub temu pa so poskrbeli za val navdušenja, saj naj bi se, sodeč po fotografijah, vrnila tudi originalna teta Vivian. Spomnimo se, da se je igralka zamenjala na sredi serije in poskrbela za kar nekaj govoric. Te govorice so pravile, da naj bi bila Will Smith in Janet Hubert na bojni nogi. Nove slike pa ne dajejo odgovora na to, temveč le sprožajo nove govorice.

Zasedba serije Fresh Prince se vrača v posebni epizodi
Zasedba serije Fresh Prince se vrača v posebni epizodi
Will Smith in Janet Hubert
Will Smith in Janet Hubert
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekV boju proti suhi koži: kako presedlati na jesensko nego obraza?
Naslednji članekDijak 2020/2021
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.