Sponzorirano

»Reunion« epizoda Prijateljev je končno tu

šest glavnih igralcev Prijateljev na ulici
Sponzorirano

Težko pričakovana posebna epizoda Prijateljev, v kateri se bo igralska zasedba srečala po 17 letih je končno pred vrati.

Epizoda Friends: The Reunion oziroma »The One Where They Get Back Together« (Tista, kjer se vrnejo spet skupaj) bo izšla 27. maja.

Ogled bo mogoč na HBO Max.

HBO izdal čustven napovednik

Po večkratnem prestavljanju snemanja in izida epizode zaradi pandemije so se igralci Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry in David Schwimmer le srečali na originalni lokaciji snemanja.

Do 27. maja si lahko ogledamo le HBO-jev napovednik epizode, na katerem vseh šest prijateljev hodi z roko v roki. V ozadju se predvaja počasnejša »izvedba pesmi I’ll Be There For You, ki je bila vseh deset sezon podlaga uvodne špice Prijateljev.

Epizoda ne bo igrana

Nova epizoda Prijateljev pa ne bo takšna, kot so bile ostale. Na zaslonih ne bomo spremljali Monice, Rachel, Phoebe, Rossa, Chandlerja in Joeyja, ampak Courteney, Jennifer itd.

Šlo bo za pogovorno oddajo, v kateri bodo igralci obujali spomine na snemanje desetih sezon danes ene izmed najbolj priljubljenih in ikoničnih televizijskih serij.

 

Pridružili se bodo številni drugi zvezdniki

Za posebno epizodo so se vrnili izvršni producenti Prijateljev Kevin Bright, Marta Kauffman in David Crane.

Lisa Kudrow (Phoebe Buffay), Tom Selleck (Richard Burke) in Courteney Cox (Monica Geller)

Znani igralski zasedbi se bodo pridružili tudi številni zvezdniki, med drugimi David Beckham, Lady Gaga, Justin Bieber, južnokorejska glasbena skupina BTS in Cara Delevingne.

Med gosti bosta tudi Tom Selleck in Reese Witherspoon, ki sta v seriji igrala Richarda Burka in Jill Green.

Odzivi zvezdniške zasedbe

Novico o izidu epizode je na družbenih omrežjih delilo vseh šest prijateljev.

Courteney Cox (Monica Geller) je na Instagramu zapisala, da se te vrste stvari ne zgodijo vsako leto, celo na 10 ali 15 let ne. »Presrečna sem, da sem imela priložnost za ponovno srečanje z mojimi Prijatelji … in bilo je boljše kot kadarkoli prej.«

David Schwimmer (Ross Geller) pa je na Instagramu zapisal, da se je imel super z igralsko zasedbo in imel »soliden dremež z LeBlancom.« Pravi oboževalci serije vedo, na kaj se nanaša njegov zapis.

Sponzorirano

NI KOMENTARJEV

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

Exit mobile version