San Diego Comic-Con

Vsako leto v San Diegu poteka konvencija pop kulture. Tako se San Diego julija spremeni v en ogromen nerd festival. Tokrat že 50. po vrsti. Predstavijo se novosti filma, serij, knjig, stripov in vsega povezanega s tem. Poglejmo kako si bomo krajšali čas med študijskim letom.

Witcher

The Witcher | Official Teaser | Netflix

Po best seller knjigi in še bolj prodajani igrici prihaja serija Witcher. Glavno vlogo Geralta bo igral Henry Cavill, ki ga poznamo kot Supermana. Za vse fane Witcherja in računalniških iger na splošno upam, da bo uspešna.

His dark materials

His Dark Materials: Season 1 | San Diego Comic-Con Trailer | HBO

Zopet nekaj po knjižni uspešnici. Njegova temna tvar tokrat kot serija prihaja na sporede HBO-ja. Upamo le, da serijo čaka večji uspeh kakor film Zlati kompas, ki je bil posnet po prvem delu trilogije. V glavnih vlogah James McAvoy, Dafne Keen, Lin Manuel Miranda in drugi.

Tisto: Drugo poglavje

IT CHAPTER TWO - Final Trailer - Warner Bros. UK

Nadaljevanje klovnskega horrorja prihaja v kina septembra. Pennywise se po 27 letih vrne v mesto Derry skupaj z otroci, ki so sedaj starejši. Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader in Bill Skarsgard kot naslovni klovn.

Top Gun: Maverick

TOP GUN: MAVERICK | Official Trailer

Kmalu bo popularna nuja po hitrosti. I feel the need, need for speed. Nadaljevanje visoko leteče uspešnice iz leta 1986. V vlogah se vračata Tom Cruise in Val Kilmer. Pridružila pa se jima bodo še Miles Teller, Ed Harris, Jennifer Connely in John Hamm.

Cats

Cats – Official Trailer (Universal Pictures) HD

Če vas morilski klovn ni dovolj prestrašil, kaj pravite na pojoče cat persons? Eden najboljših Broadway muzikalov bo sedaj film. Napovednik pa. Ah kar sami presodite. Ian McKellen, Jason Derulo, Jennifer Hudson, Taylor Swift, Idris Elba, James Corden in Rebel Wilson. Top ali flop? Bomo videli. V kinih 20. decembra letos.

Watchmen

Temačni super heroji. Pod istim imenom smo videli že film Zacka Snyderja. HBO se močno trudi, da ne izgubi subscriberjev po koncu Igre prestolov. V vlogah DC junakov bodo Regina King, Don Johnson, Jeremy Irons in drugi. Oktober 2019.

Westworld – 3 sezona

Fantastično narejena serija Westworld, ki skače med vesternom in znanstveno fantastiko. S tretjo sezono se vrača na ekrane verjetno leta 2020, ni še sigurno. Evan Rachel Wood, Thandie Newton in Ed Harrisu se bosta pridružila Aaron Paul in Kid Cudi.

Star Trek: Picard

Sir Patrick Stewart se kot kapitan Pickard vrača na male zaslone. Serija bo sledila predhodnici Next Generation in pokazala Jeana-Luca v starejših letih. Luč bo ugledala na začetku leta 2020 in trekiji se že veselijo.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekEurovolley 2019 tudi v Sloveniji
Naslednji članekIdeja za izlet: Jame v Sloveniji
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.