Space Force: Serija ustvarjalcev Pisarne, ki je obsojena na uspeh

Konec maja bodo na svoj račun prišli oboževalci serij The Office in Parks and Recreation. Na Netflix prihaja nova serija z imenom Space Force, premiero pa bo doživela 29. maja. Serijo je ustvaril Greg Daniels, ki je zaslužen za prej omenjeni seriji v sodelovanju s Steveom Carellom. Za Carella to pomeni povratek v komedijo in tisti, ki poznamo njegov lik Michael Scott, se tega že veselimo.

Space Force

Space Force je komična nanizanka, ki bo spremljala življenja ljudi, ki so zadolženi za novo vejo oboroženih sil ZDA imenovano United States Space Force. To je vse, kar se trenutno ve o zgodbi nove serije, ki jo bomo lahko že čez dva tedna gledali na Netflixu. Poleg Stevea Carella bodo v seriji igrali tudi John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers, Lisa Kudrow, Noah Emmerich in Fred Willard. Serija je sestavljena iz ene sezone oziroma desetih epizod, kaj več pa še ne vemo. Verjetno bo po prvih urah premiere vse še bolj jasno.

John Malkovich, Ben Schwartz,, Diana Silvers in Tawny Newsome
John Malkovich, Ben Schwartz,, Diana Silvers in Tawny Newsome

Predvsem upamo, da bo uspešna vsaj toliko kot druge serije istih ustvarjalcev. Že dovolj dobro pa bo končno spet videti Stevea Carella v komični vlogi, saj bo igral parodijo dejanskega generala ameriških vesoljskih sil, Johna W. Raymonda. Medtem ko je bil velik čar preteklih serij scenarij, bomo pri tej to še videli. Vsakdanje pisarne delavcev so bile nekaj, kjer je bilo na tone humorja in smešnih trenutkov. Kako pa se bo vse to preneslo v vojaški vsakdan, ne vemo. Če pa gre verjeti napovedniku (spodaj), to ne bo vojaški vsakdan.

Napovednik za serijo

Space Force | Official Teaser | Netflix

Napovednik ima na YouTube trenutno 3,9 milijona ogledov in verjetno jih bo nabral še nekaj milijonov pred izidom. Vsekakor pa ustvarjalci serije komaj čakajo, da serija ugleda luč sveta in jo lahko vidimo vsi. Kot pri vsaki popularni stvari si lahko prepričan, da bomo podali svoje mnenje o novi seriji. In ja, pesem, ki jo iščeš, se imenuje Kokomo, izvajajo pa jo Beach Boysi ?

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekPod vplivom 1. del: Cimra
Naslednji članekAstronomi odkrili Zemlji najbližjo črno luknjo, ki jo je mogoče »videti« s prostim očesom

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.