The Umbrella Academy se vrača s četrto in zadnjo sezono

Serija The Umbrella Academy
Serija The Umbrella Academy Foto: on netflix

Ta popularna, znanstvenofantastična serija se vrača s četrto, vendar na žalost zadnjo sezono. Celotna Hargreeves družina se bo vrnila za to poslovilno sezono, katero bo produciral ustvarjalec in voditelj oddaje, Steve Blackman. Tako bomo glavne igralce ponovno videli v vlogi superjunakov, ki pripadajo tej zanimivi, vendar disfunkcionalni družini. Kar za gledalce predstavlja olajšanje, če se spomnimo situacije zadnje epizode tretje sezone.

Konec tretje sezone The Umbrella Academy

Tretja sezona se je končala tako, da so naši junaki pristali v popolnoma novi časovnici. V tej so brez svojih moči, prikazano je, da jih njihov oče Reginald že nadzoruje, medtem ko sta Allison in Sloane izgubljeni, saj ju družina ne najde. Njihov odgovor na to nemogočo situacijo pa je tipičen – ponovna ločitev, vsak lik naj se znajde po svoje. Se res niso nič naučili?

THE UMBRELLA ACADEMY SEASON 3 Ending Explained | Netflix

Četrta sezona bo tudi zadnja

V intervjuju, Blackman na hitro opiše na novo nastalo situacijo. Pojasni, da je ta nova časovnica narekovana s strani Hargreevesa, ki je sprogramiral vesolje v finalu tretje sezone. Vendar mu zaradi Allisonovih dejanj to ni uspelo do konca.

Posledično izguba njihovih moči ne bo edina čudna sprememba v tej časovnici. Pojavili se bodo tudi novi sovražniki, ki jih želijo izbrisati iz obstoja. Tako je ključno vprašanje, kako se bodo naši junaki branili? Ali sploh obstaja način, da svoje moči dobijo nazaj? Negotovost še nikoli ni bila večja.

Prejšnji članekOcena filma: Črni telefon
Naslednji članekNova metoda za recikliranje polistirena

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.