Top 5 grozljivk za Noč čarovnic

Ker vsaka noč čarovnic rabi soliden movie night, ti ponujamo 5 najboljših grozljivk za ta večer. Pri izbiri nam je pomagal IMDb in ščepec zdravega razuma. Izbrali smo novejše grozljivke po letu 2010. Vsaka vredna ogleda in nobena ne prisega na jump scares.

Podedovano zlo

Ko Ellen Graham umre, začne hčerkina družina razkrivati srhljive skrivnosti o svojem poreklu. Več kot odkrijejo, bolj se trudijo izogniti zlovešči usodi, ki so jo podedovali. Scenarist in režiser Ari Aster je v tem filmu družinsko tragedijo spremenil v nekaj zloveščega in vznemirjajočega. Fenomenalen film s fenomenalnimi igralskimi predstavami.

Hereditary | Official Trailer HD | A24

Babadook

Film, ki bo verjetno kmalu postal kultna grozljivka. Pozna pa jo zelo malo ljudi. Spet omenjam odlično režijo, igro, zvok in kako močno te stvari vplivajo na grozo filma. Veliko, veliko boljše kot marsikatera grozljivka, ki je bila v kinu zadnja leta. Zelo priporočamo ogled!

The Babadook Official Trailer #1 (2014) - Essie Davis Horror Movie HD

Priklicano zlo

Film, ki je vrnil žanr na pota stare slave. Režiser James Wann ustvari skoraj perfektno grozljivko, ki sta ji sledili še dve nadaljevanji. Poleg teh dveh pa še nekaj bedarij, ki niso bile potrebne. Tebe gledamo Nuna.

The Conjuring - Official Main Trailer [HD]

Čarovnica

Teče zgodnje 17. stoletje, ko je William skupaj z družino izgnan iz plantaže v Novi Angliji. S svojo ženo Katherine vzgaja verno družino in verjame, da jih Božja volja vodi v divjino, kjer si morajo ustvariti nov dom. Življenje v divjini z ne tako rodovitno zemljo je težko, a še težje postane, ko jim ta vzame novorojenega in še nekrščenega otroka Samuela, zaradi česar začne vera v družini usihati. Življenje naenkrat postane peklensko težko in niso več prepričani, ali je to božja kazen ali pa delo temnih sil. Odličen film režiserja Roberta Eggersa.

The Witch | Official Trailer HD | A24

Tiho mesto

V filmu spremljamo štiričlansko družino, ki je preživela katastrofo in je sedaj prisiljena sobivati v popolni tišini. Da jih ne bi napadle skrivnostne sile, ki jih najdejo lahko le, če jih slišijo, je njihov vsakdan do popolnosti prilagojen temu, da vse počnejo brez vsakršnega zvoka. Seveda se začne zapletati. Film je zelo tih in zato zahteva tišino pri ogledu. Zelo napet film, ki te bo držal v napetosti.

A Quiet Place (2018) - Official Teaser Trailer - Paramount Pictures

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekKam na izlet čez praznike?
Naslednji članekKriva je – REFORMACIJA
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.