Top božične klasike, ki si jih decembra moraš ogledati

Bo

Sam doma

Sam doma je filmska klasika, ki v tednih pred božičem ne sme manjkati na televiziji. In prav tako ne sme miniti leto, ko se ne bi iz srca nasmejali že stokrat videnim scenam, kako Kevin poskuša prelisičiti roparja.

Poster sam doma

Sam doma 2

Prav tako kot prvi del, je tudi drugi del Kevinovih dogodivščin nepogrešljiv. Tokrat se z roparjema sreča v New Yorku in končno doživi božič pod jelko v Rockefeller centru. Kaj lepšega!

Elf

Kaj se zgodi, ko eden izmed božičkovih škratkov ugotovi, da je dejansko človek? Will Ferrel škratkovo iskanje očeta začini s komičnimi opazkami in prav zato je ta film decembra nepogrešljiv.

poster Elf

Carol

K malo resnejšim filmom, film Carol razbija stereotipe o klasični božični ljubezenski zgodbi. Therese, ki dela v trgovini, se zaljubi v Carol, celotna zgodba pa se lepo uskladi z božičnim časom.

The holiday

cameron diaz pije vino

Tudi ta film je klasika romantičnih komedij. Dve dekleti si za počitnice izmenjata dom, da bi pobegnili od svojih problemov v ljubezenskem življenju. Kaj se zgodi, lahko predvidevamo sami. A kljub temu je film prijeten za ogled na nek hladen zimski večer.

 

Love actuallyPoster Love Actually

Čudno, kako se življenja neznancev prepletajo. Ko pa do tega pride v božičnem času, lahko neobičajna srečanja postanejo del nečesa magičnega.

Polar Express

Kaj se zgodi, ko vstopiš na polarni vlak? Film, ki smo ga oboževali kot otroci in ki si še vedno zasluži prostor v naših srcih. Tudi ta ne sme manjkati na tvojem decembrskem seznamu, kaj gledati po televiziji.

gif iz polar express: sometimes the most real things in the world are the things we can't see

Urednica portala Študent

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši ime
Prosim vpiši svoj komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.