Top filmi za oboževalce serije Black Mirror

Abre los Ojos

Ta španski film je fantastičen. Spremenil ti bo pogled na svet. Je psihološki triler, ki ima tako zapleteno zgodbo, da te bo stalno presenečala. Vse skupaj se razjasni šele na koncu. Začne se z mladim fantom, ki končno spozna ljubezen svojega življenja, a nato utrpi nesrečo. Ker je močno poškodovan, potrebuje popolno rekonstrukcijo obraza. To je samo začetek, film se nato stalno spreminja in je res vrhunski, zato ti ga močno priporočamo.

Abre los ojos [Trailer]

Ready Player One

Ta distopični film govori o svetu, ki je skoraj popolnoma uničen. Glavni junak igra igro virtualne realnosti, kjer skuša priti do zlatega jajca, ki mu bo zagotovil bogastvo. Film je poln akcije in odličen za oboževalce video igric. Posebni učinki so fantastični in zgodba bo všeč tudi oboževalcem akcijskih filmov.

READY PLAYER ONE - Official Trailer 1 [HD]

Nerve

Najstniški film preučuje nevarnost družbenih omrežij in video igric. Glavna junakinja začne igrati igro Nerve, ki je neke vrste igra z izzivi, za katere dobivaš nagrade. Na poti se ji pridruži še mlad fant in skupaj nabirati točke ter se dvigata po lestvici. Ta igra pa ni tako nedolžna, kot se zdi na prvi pogled in odločitve, ki jih sprejmeš v njej, so lahko katastrofalne.

Nerve Official Trailer #1 (2016) Emma Roberts, Dave Franco Thriller Movie HD

Ex Machina

Mladi programer je povabljen na posestvo briljantnega ustanovitelja, kjer spozna robota oziroma umetno inteligenco. Njo odlično odigra Alicia Vikander, v ospredju pa je predvsem psihologija in človeška narava. Film je precej klavstrofobičen in nas opozarja, da tehnologija v svoji osnovi ne more izpolniti globokih želja srca.

Ex Machina Official Teaser Trailer #1 (2015) - Oscar Isaac, Domhnall Gleeson Movie HD

Her

Ta nežna romantična drama predstavlja zelo verjetno prihodnost. Glavni junak se zaljubi v operacijski sistem, ki je izjemno inteligenten. Glas tega sistema posodi Scarlett Johanssen, ki je briljantna, čeprav se sama v filmu sploh ne pojavi. Gre za film, ki preučuje, kaj ljubezen sploh je in v svojem bistvu kaže zelo realno prihodnost. Ne dotakne se super pomembnih svetovnih težav, ampak preučuje človeško dušo.

Her TRAILER 1 (2013) - Joaquin Phoenix, Scarlett Johansson Movie HD

Inception

Kdo ne pozna tega čudovitega filma, v katerem je igral Leonardo di Caprio? Če si ga še nisi ogledal, to nujno popravi. Zgodba govori o potovanju v sanje in podzavest, posebni učinki pa so čudoviti. Ponovno gre za zgodbo v zgodbi, ki se odvija pred gledalčevimi očmi. Film je upravičeno pobral številne nagrade.

Inception (2010) Official Trailer #1 - Christopher Nolan Movie HD

High-Rise

Ta film ni ravno za vsakogar, saj je bolj umetniški. V njem igra zviti Loki oziroma Tom Hiddlestone, govori pa o stolpnici, v kateri se dogajajo nenavadne stvari. Film deluje futuristično in temačno, je psihološko napet in nikakor ni za tiste, ki imajo radi preprosto vsebino. Od gledalca veliko zahteva, vendar je zagotovo vreden ogleda.

HIGH-RISE - Official Trailer - Starring Tom Hiddleston

Urednica revije Študent

Prejšnji članekNoro dober praznični bananin kruh
Naslednji članekPostani fit: top vaje za čvrsto zadnjico

Urednica revije Študent

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.