Vrnitev Princa z Bel Aira

Po poročanju medijev v ZDA se podjetje Westbrook, ki ga imata v lasti Will Smith in njegova žena Jada Pinkett Smith, trudi s predelavo serije Princ z Bel Aira za »spin-off« serijo.

Verjetno samo prazne besede

Tako Will Smith kot Alfonso Ribeiro, ki igra bratranca Carltona, sta v preteklosti že izjavila, da serije ne bo nazaj. Ker pa je pred leti umrl še James Avery, ki je igral strica Phila, serija nima smisla. Vsaj ne v takem stilu, kot je bila predvajan v 90-ih. Če pa bo to res, bomo dali priložnost temu. Vedno pa nam ostane original, ki je še vedno »fresh«.

Igralska zasedba originalne serije
Igralska zasedba originalne serije.

Princ v temnejšem žanru

Nekaj časa nazaj je na internetu zaživel amaterski napovednik za serijo, ki zgodbo Princa z Bel Aira pove v veliko bolj temni luči. In v takih časih in trgu kot je danes, to sploh ne bi bila neumna ideja. Nek približek taki ideji je sicer serija All American, ki sledi mlademu igralcu ameriškega nogometa, ki ga iz Crenshawa v Beverly Hills povabi trener ekipe. Kar pa se tiče temnejšega žanra serije si odličen napovednik katerega je pokomentiral tudi Will lahko ogledaš spodaj.

Bel-Air (2019) | Official Trailer (4K)

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekOd kod izvira noč čarovnic?
Naslednji članek1. november – kako in kaj nam pomeni danes
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.