Za Valentinovo prihaja v kino film Beležnica (The Notebook)

Valentinovo v Kinu Bežigrad - Beležnica

Valentinovo je pred vrati, kar pomeni noč čudovitih zmenkov. Ena od boljših idej za zmenek je zagotovo ogled filma na velikem platnu. Včasih je izbira filma težka, vsako leto pa lahko računamo na nekaj romantičnih komedij, ki izidejo pravi čas. Kaj pa bi rekel na »legendarno« romantiko v svetu filma? Klasična romanca Beležnica (The Notebook) bo v enem izmed kin v Sloveniji prav na Valentinovo.

Beležnica (The Notebook) na Valentinovo tudi v kinu

Strastna ljubezenska zgodba, ki jo par razvija vse življenje, se prične kot poletna romanca, nato pa zraste v neprekinljivo vez, polno presenečenj. Le kdo se ne spomni Ryana Goslina in Rachel McAdams v filmu iz leta 2004, ki je posnet po knjigi Nicholasa Sparksa, kralja romanc. Vsi se, zaradi ogleda ali pa zaradi družbenih omrežjih.

Gre za pogost filmski ogled na 14. februar ali Valentinovo. Je kaj lepšega kot ogled »starejšega« filma na velikem platnu? Dvomimo. Prav zato ljubljanski Kino Bežigrad vabi na Valentinovo projekcijo filma Beležnica. Ni pa to vse, kar čaka obiskovalce Kina Bežigrad na Valentinovo.

Pelji me na zmenek v Kino Bežigrad
Pelji me na zmenek v Kino Bežigrad

Praznujte dan ljubezni in se odpravite na valentinov zmenek v Kino Bežigrad, kjer za vse zaljubljence pripravljamo prav poseben dogodek. Romantični večer bomo otvorili ob 18. uri z akustičnim koncertom glasbenega dua Katja in Gašper, ki vas bo z nežnimi baladami popeljal v svet romantike. Ob čakanju na film se boste lahko posladkali in se okrepčali s posebno valentinovo ponudbo. Ob 19. uri sledi filmska klasika Beležnica, ki je zagotovo eden najlepših ljubezenskih filmov.

Glasbeni duo Katja in Gašper

Film Beležnica (The Notebook) se vrača v kino

Za pripravo na Valentinovo si oglej napovednik filma beležnica.

The Notebook Movie Trailer [HD]

Urednik portala Student.si

VIRKino Bežigrad
Prejšnji članekUniverza v Ljubljani dodeljuje mentorska mesta z razpisom
Naslednji članekNASA razkrila spektakularno trčenje treh galaksij

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.