Sponzorirano

20 LET HITA “TEK JE 12 SATI”

Sponzorirano
Oglas z naslovnico knjige in napisom Prišli so v Slovenijo. v ozadju slika gozda

Epske obletnice kličejo po epskih žurih. In kaj je bil največji mejnik v zgodovini regionalne diskotečne scene, če ne skladba “Tek je 12 sati”? Epski žur v počastitev obletnice bo na sporedu naslednji petek, 24. maja, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Prvenec skupine ET oz. Electro Team, s katerim so na sceno prišli producenta Boytronic in DaReal ter pevka Vanna, je bil ob izidu leta 1993 tako vroč, da so ga izdali kot redko videno EP kaseto, ki so jo trgovine komaj sproti naročale v dovolj velikih količinah.

Sponzorirano

Skladba “Tek je 12 sati” je ikona dobe, ko sta tudi pri nas eksplodirala elektronska glasba in plesni pop, ob ET-ju pa nepozabne skupine Gimme 5, 4 Fun, Power Dancers, 2 Alive, Slo Active, Babilon, Final, Sound Atack in številni solisti. Pri tem sta ključno vlogo pri promociji te glasbe odigrala ekipa Deejay Time in Radio Salomon, pod okriljem katerih se bo 24. maja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani odvila doslej največja zabava iz priljubljene serije Back In Time – z izbranimi diskotečnimi uspešnicami zadnjih dveh desetletij, med katerimi vas bo vodil nepogrešljivi Dean on the Mike, za piko na i pa bo s svojimi klasikami v živo nastopil tudi nepozabni Electro Team. Največji Deejay Time Back in Time doslej bo izvrstna priložnost za obujanje spominov in druženje s starimi prijatelji pred pobegom v dolgo vroče poletje.

 

Nastop ET v živo ob 20-letnici hita TEK JE 12 SATI

SVE BIH DALA DA ZNAM * DA TI NISAM BILA DOVOLJNA * NEMOJ MI RADITI TO 

PROBUDI ME * PRAZAN STAN * JA TI PRIZNAJEM * NE TRAŽI LJUBAV * in drugi

Sponzorirano

NI KOMENTARJEV

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

Exit mobile version