CAN OF BEES

Zmagovalna skupina natečaja ŠOUROCK ’11 je skupina CAN OF BEES.

Študentska organizacija Univerze v Mariboru je tudi letos organizirala izbor za najboljšo študentsko / dijaško glasbeno rock skupino ŠOUROCK ’11.

Na finalni prireditvi v Študentskem kulturno prireditvenem centru Štuk, se je predstavilo pet skupin, ki so zmagale na predizbornih koncertih: Freaks of Friday, Heretic, The Eight, Burn Fuse in Can of Bees.

Zmagovalka natečaja, ki jo je izbrala strokovna komisija, je postala skupina CAN OF BEES. ŠOUM bo zmagovalni skupini natečaja zagotovila promocijska sredstva po izbiri zmagovalcev, prav tako pa bo zmagovalka nastopila na prireditvah Lampiončki, ki so že leta stalnica v univerzitetnem mestu Maribor, namenjena športu in druženju študentov, na Škisovi tržnici v Mariboru 2011, v prireditvenem centru Kompleks v Ravnah na Koroškem in na Mladininem odru v okviru Festivala Lent 2011.

Skupino Can of Bees, ki prihaja s Koroške, navdušuje glasba kaznjencev iz zapora v Alabami iz leta 1946. Žanrsko se neradi opredeljujejo. Glasbi puščajo prostor, da se razvija neomejeno od zvrsti.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.