Dobrodelni koncert Srčna UL 2023: Vse informacije, ki jih potrebuješ

Srčna UL

Tudi letos decembra na Univerzi v Ljubljani pripravljajo dobrodelni koncert Srčna UL. Vsa zbrana sredstva bodo z nakupom vstopnic namenjena študentkam in študentom UL, ki so se znašli v finančnih stiskah. Uporabljena bodo za kritje bivanjskih stroškov, hrane, oblačil, študijskega materiala in računalniške opreme, potrebne za študij.

Srčna UL bo v četrtek, 14. decembra 2023

Poslanstvo Univerze v Ljubljani ni le predajanje znanja, temveč tudi skrb za najšibkejše članice in člane naše izjemne akademske skupnosti. V duhu nesebične pomoči študentkam in študentom UL, ki so se znašli v finančni stiski, tudi letos na Univerzi v Ljubljani organizirajo dobrodelni koncert Srčne UL.

Dobrodelni koncert Srčna UL bo v četrtek, 14. decembra 2023, ob 19.30 uri v dvorani Julija Betetta na Akademiji za glasbo (Kongresni trg 1).

Na tem izjemnem dogodku se bodo predstavili študentski simfonični orkester Grex Symphoniacorum Univerze v Ljubljani, Akademski pevski zbor Tone Tomšič Univerze v Ljubljani in Combo band Akademije za glasbo Univerze v Ljubljani.

Vstopnico za dobrodelni koncert Srčna UL si zagotoviš s posredovanjem potrdila o nakazilu v višini 30 evrov ali več na e-naslov srcnaul@uni-lj.si. Dodatne informacije o dobrodelni akciji Srčna UL in možnostih darovanja sredstev najdeš na spletni strani Srčne UL.

Dobrodelna akcija Srčna UL poteka v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije.

Podatki za nakazilo Srčna UL
Podatki za nakazilo Srčna UL
Prejšnji članekZgodovina adventnih koledarjev: Ni vse v čokoladi
Naslednji članekKako do filmov in serij na telefonih Huawei?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.