Sponzorirano

Iron Maiden so razširili turnejo – ustavili se bodo tudi v Sloveniji!

Iron Maiden prihajajo v Ljubljano s turnejo The Future Past Tour 2023
Foto: Iron Maiden
Sponzorirano

Pred enim mesecem, 6. oktobra, je angleška skupina Iron Maiden napovedala poletno turnejo po Evropi, imenovano The Future Past Tour 2023. Napovedali so koncerte po celotni Angliji, na Irskem, Škotskem, Nizozemskem, Poljskem, v Belgiji, Švici in Italiji. Nam najbližji koncert so napovedali v Nemčiji, v Münchnu.

Iron Maiden tudi v Ljubljani!

Danes pa so nas presenetili z novim obvestilom – k turneji dodajajo še dva koncerta, enega na Češkem, drugega pa pri nas! Poletno turnejo bodo tako začeli v Ljubljani. Iron Maiden tako 28. maja 2023 prihajajo v Stožice. S tem so razveselili mnoge oboževalce in še mnoge druge. Po tem, ko so nastopili v naši bližini (Zagreb, Dunaj, Beograd) se bodo ustavili tudi pri nas.

Sponzorirano

 Vstopnice bodo v prodaji od četrtka, 10. novembra, od 10. ure dalje. Predskupine in drugi gostje koncerta bodo objavljene naknadno.

Celoten razpored turneje je možno najti na spletni strani Iron Maiden. Skupina, ki je nastala davnega leta 1975, se bo ustavila tudi v Sloveniji. Po več obiskih okolice, kjer se je Slovenijo kakopak večkrat preskočilo, končno prihajajo k nam.

Sponzorirano

NI KOMENTARJEV

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

Exit mobile version