Kaj danes počnejo bivši člani RBD?

The musicians are checking the sound of the guitar and trying to play the guitar before the event starts. Concert,mini concert and music festivals.
Foto: Nutthaseth Vanchaichana iz iStock

Mehiško najstniško nadaljevanko Rebelde so začeli predvajati več kot petnajst let nazaj. Imela je tri sezone in kar 440 epizod, vsako od katerih je marsikateri najstnik zvesto pogledal. Nič manj navdušenja ni požela glasbena skupina, ki jo je sestavljalo šest igralcev iz nanizanke. Ta je izdala devet albumov in po svetu prodala kar 14,9 milijona cedejev. Skupina si je prislužila dve nominaciji za grammyja in tako postala najuspešnejša latino skupina vseh časov. Od razpada RBD mineva že enajst let. Poglejmo si, kaj njeni bivši člani počnejo danes.

 

Anahí

Anahí je v Rebelde igrala muhasto, priljubljeno in razvajeno Mio Colucci, ki je sicer bila dobra po srcu. Po Rebelde se je pojavila v v mehiški telenoveli Dos Hogares, izdala pa je tudi dva albuma: Mi Delirio in Inseperado. Anahí je najboljše prodajana bivša članica RBD v Združenih državah. Velja za kraljico Twitterja, saj je prva mehiška oseba, ki je dosegla milijon sledilcev. Poročena je z guvernerjem mehiške zvezne države Chiapas, Manuelom Velascom Coellom, s katerim imata dva sinova.

 

Alfonso Herrera

Alfonso je v seriji igral Miguela Aranga, ki je na Elite Way School prišel s pomočjo štipendije. Po Rebelde obdobju je igral v številnih drugih mehiških nadaljevankah in filmih, na primer v Terminales in La Dictadura Perfecta, nastopil pa je tudi v gledališču. Herrera se je pojavil tudi v ameriških serijah in filmih, na primer v Netflixovi Sense8 in v filmu Urban Cowboy. Trenutno igra v ameriški seriji Queen of the South. Herrera je poročen z Diano Vazquez, s katero imata sina. Alfonso je izjavil, da nima več namena profesionalno peti (česar tudi ni počel od razpada skupine).

 

Dulce Maria

Dulce je igrala uporniško in divjo Roberto Pardo, hčerko znane pevke Alme Rey. Od razpada RBD je izdala tri albume: Extranjera, Sin Fronteras in DM, trenutno pa snema četrtega. Igrala je tudi v številnih mehiških telenovelah, med drugim v Corazón Que Miente in Muy Padres. Dulce se je lani novembra poročila z mehiškim producentom Pacom Álvarezom, ki ga je spoznala na snemanju videospota pesmi No sé llorar.

 

Christopher von Uckermann

Christopherja smo gledali v vlogi Diega Bustamanteja, sina bogatega politika. Tudi Christopher se je po razpadu skupine osredotočil na solo glasbeno kariero. Izdal je albuma Somos in La Revolución de los Ciegos. Pojavil se je v seriji Kdabra, v šovu 2091 in v filmih, kot sta How to Get Over a Breakup in El Hubiera Sí Existe. Christopher ima svojo neodvisno založbo Uckermann Musica. Uckermann je od nedavnega v zvezi z manekenko in igralko Muriel Hernández.

 

Maite Perroni

Maite je igrala skromno in prijazno Lupito, ki je tako kot Miguel imela štipendijo. Po Rebelde se je pojavila v številnih telenovelah, kot so Triunfo del Amor, La Gata, in Papá a Toda Madre. Za nekatere novele je posnela pesmi, poleg tega pa je leta 2013 izdala album Eclipse de Luna. Od takrat je izdala še številne pesmi, na primer Bum Bum Dale Dale, Soltera in Sin Ti. Maite živi v Los Angelesu, že od leta 2013 pa je v zvezi s čilenskim glasbenikom in producentom Kokom Stambukom. 

 

Christian Chávez

Christian se je v Rebelde pojavljal kot Giovanni Méndez Lopez, ki nas je vedno spravljal v smeh. Tako kot vsi bivši člani RBD (razen Alfonsa) se je tudi Christian po razpadu skupine osredotočal tako na glasbeno kot na igralsko kariero. Izdal je albuma Almas Transparentes in Esencial, nato pa še EP Conectado. Christian velja za prvo zvezdo mehiškega šovbiznisa, ki je javno priznala svojo homoseksualnost. Še v času RBD se je poročil s Kanadčanom B. J. Murphyjem. Par se je nekaj let kasneje ločil, Christian pa se je začel videvati z nepremičninskim agentom Benom Krugerjem, s katerim sta imela burno in na trenutke agresivno razmerje. Leta 2013 je Christian poskušal storiti samomor (rešila naj bi ga Anahí). Ko je prebrodil krizo, se je pojavil v telenovelah Despertar Contigo, Like in Rosario Tijeras ter v filmu En Las Buenas y En Las Malas. Letos se bo pojavil v Netflixovi seriji The House of Flowers.

 

Prejšnji članekKako podpreti slovenske proizvajalce (brez da bi njihove izdelke kupili)?
Naslednji članek☑️ KVIZ: Koliko dobro poznaš serijo The Office?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.