Kje se bo zgodil letošnji neonsko obarvani ExcessDNite?

Najbolj pričakovana zabava v Sloveniji – ExcessDNite, tudi letos pripravlja novo presenečenje. Snovalci zabave, ki je znana po tem, da gosti mnogo slovenskih zvezdnikov in drugih VIP gostov, so se tudi letos podali v misijo: poiskati nenavadno, skrivnostno in nepričakovano lokacijo. Skrivno mesto, na katerem se bo odvijala najbolj zvezdniška zabava bodo delili le s povabljenci, nam pa ga bodo razkrili tik pred zabavo.

Na najbolj pričakovanem žuru leta nikoli ne manjkajo zvezdniki slovenske scene kot so Sanja Grohar, Diamantke, Iva Krajnc, Nina Osenar, Alya in ostala zveneča imena slovenske estrade. Predlani so se gostje zabavali v Tobačni, lansko leto pa je bilo prizorišče najbolj zvezdniške zabave Slovenijales, ki je od takrat dalje postal priljubljen prostor za ekskluzivne dogodke in zabave. ExcessDNite ne sledi trendom, pač pa jih ustvarja.

Ali je v Ljubljani sploh še kakšna neodkrita lokacija?

Tistim, ki skrite kotičke Ljubljane dobro poznajo, se zdi, da teh ni več veliko, a organizatorjem vedno znova uspe odkriti novega. ExcessDNite se bo zgodil v Ljubljani, na zanimivi, a vsem pozabljeni urbani lokaciji. Čeprav je lokacija zabave neznanka, pa je znana vsaj tema in t.i. dress code, ki izbrane goste prav tako zanima. Letos bodo obiskovalci povsem usklajeni s trenutnimi modnimi zapovedmi, saj ExcessDNite napoveduje najbolj modno barvo tega poletja: NEON.

Predpoletni žur se bo svetil v žareči oranžni in s tem vse modne navdušence pripravil do tega, da bodo v poletje stopili modni, svetleči in sproščeni – tako kot se za ta letni čas spodobi. Posebno presenečenje pa za obiskovalce zabave pripravljajo, ko se bodo ugasnile luči. Urbana džungla bo zasvetila v vsej svoji skrivnostnosti. Prve skice letošnjega ExcessDNite dekorja so znane – rdeča nit bo urbana džungla!

Ker je glasba eden od bistvenih elementov dobrega žura, bo obiskovalcem tudi letos kri po žilah pognala dobra elektronska glasba. Kot smo že vajeni iz preteklih let, na ExcessDNite »rolajo« le najbolj zaželeni DJ-ji. Predlani je bil to David Morales, lani pa Roger Sanchez. Katera glasbena poslastica pa se nam obeta letos? Snovalci zabave pravijo, da bosta kar dve. Za mešalkami torej lahko pričakujemo elektronski duo. V nekaj dneh bodo podrobnosti o najbolj zaželenem žuru letošnjega leta razkrite, do takrat pa lahko le ugibamo. Pričakujte več … kmalu.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.