KLUMPANJE 2010

Klumpanje je tradicionalna, letos že 11. prireditev zapovrstjo, ki se bo odvijala 25. in 26. junija na Svetem Križu, hribu nad Planino pri Sevnici. Organizatorja, Kluba mladih Planina oz. na kratko Klump-a, vsaj bližnji okolici ni potrebno posebej predstavljati, saj je v obdobju od nastanka s svojimi aktivnostmi in raznimi prireditvami, tako kulturnega kot športnega značaja potrdil, da gre za zelo aktiven klub. Velja tudi omeniti, da se je Klump izkazal tudi pri raznih drugih akcijah, ki so tako ali drugače pripomogle k večji prepoznavnosti kluba samega, kraja Planina pri Sevnici, celotnega Kozjanskega in seveda tudi občine Šentjur. Dokaz za to je v letu 2004 prejeto najvišje priznanje občine Šentjur, Ipavčeva plaketa.
Klumpanje, družabno-športni dogodek, začinjen z obilo dobre glasbe in zabave, je s selitvijo večernega koncerta na novo, res izjemno lokacijo, Sveti Križ – hrib nad Planino pri Sevnici in pa časovno širitvijo dogajanja na dva dneva, v svojih enajstih letih iz majhnega koncerta prerasel v pravi festival na širšem Kozjanskem!

Letos bo Klumpanje potekalo v petek, 25. junija in soboto, 26. junija, ko se bo vrhunska glasba prepletala s športnimi in družabnimi aktivnostmi. Prireditev bo ob 19.45 otvoril petkov glasbeni večer, ko bodo nastopili Nude, Jinx, Mi2, Cabbage, Siti Hlapci in Barni Band. V soboto se del dogajanja seli na igrišče pred osnovno šolo Planina pri Sevnici, kjer se bo ob 10.00 začel velik turnir v malem nogometu. Vzporedno bodo tako na glasbenem prizorišču kot tudi ob samem igrišču potekale razne družabne aktivnosti. Oba prostora bo neprestano povezoval brezplačen avtobus. V večernih urah se dogajanje zopet seli nazaj na Sveti Križ, kjer se bo ob 19.15 začel odvijati drugi del glasbene prireditve, ko bodo nastopili Rock Partyzani, Tabu, Šank Rock, Mana, Momento, Žurdov, in AC/DC Cover Band. Vsak večer obiskovalce čaka tudi kakšno presenečenje, koncertno dogajanje pa bodo tako kot vsako leto tudi letos popestrili spektakularni svetlobni efekti, ki bodo skupaj z odlično glasbeno zasedbo na edinstvenem odru pričarali vzdušje, kakršno se za Klumpanje tudi spodobi.

Poskrbljeno bo za brezplačno kampiranje in seveda hrano ter pijačo, za vse tiste, ki pa se bodo na Klumpanje pripeljali z avtomobili, bodo na Planini pri Sevnici urejena parkirišča, od koder bodo redno na samo prizorišče koncerta vozili brezplačni avtobusi.
Vstopnice je moč kupiti v predprodaji na vseh prodajnih mestih Eventim-a, možno pa jih bo kupiti tudi na dan koncerta na samem vhodu v prireditveni prostor.

Več na: www.klumpanje.com

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.