Ljubljana dobiva nov klub za zabave: The One (GALERIJA)

The One odpira vrata v Ljubljani
The One odpira vrata v Ljubljani

Zadnja leta so zapisala nekaj velikih izgub za nočno življenje v Ljubljani. Odšel je Top, poslovil se je Jet Bar, na mestu nekdanjega Skeleta se je zamenjalo že marsikaj, zdaj pa je Ljubljana izgubila še svoj nočni klub Rocco. Ta je stal na Nazorjevi ulici ob baru Shooters, njegove prostore pa bo zapolnil nov klub. Njegovo ime bo The One. Kaj vse vemo o prihajajočem klubu v Ljubljani?

The One bo stal tam, kjer je bil dolgo nameščen nočni klub Rocco. Znan je bil predvsem po striptizu, istoimenska kluba pa se nahajata v Mariboru in Zagrebu. Zaprl je svoja vrata, v njegovih prostorih pa bo zaživel The One. Veliko o novem kubu še ni znanega, na voljo pa je njegova zasnovna ideja. Zaživel je tudi Instagram ljubljanskega kluba, ki je že v prenovi – slednjo bodo objavljali na svojih storyjih.

Za videz bo poskrbela ekipa arhitektov iz Banje Luke z imenom Muro Arhitektura.

The One, galerija kluba v Ljubljani

Kot pritiče klubu, moramo najprej vstopiti v njegove prostore. Ker smo za naslovno sliko uporabili zunanjost vhoda, bo prvi del galerija notranjost vhoda.

Pomemben košček vsakega kluba so seveda stranišča oziroma toaletni prostori. Če gre verjeti slikam, bi lahko bili (vsaj za nekaj časa) med lepše opremljenimi v ljubljanski coni.

Še vedno pa se za obisk kluba odločimo zaradi plesišča in bara. The One bo to ponujal na precej visokem nivoju.

Kaj praviš na novo pridobitev ljubljanske nočne scene? Te je The One že prepričal ali ga boš moral obiskati v živo, da začutiš pravi vajb?

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekKako izgleda dejanski pogovor z umetno inteligenco?
Naslednji članekJaneza Janšo razkurile menstrualne hlačke: »Izrojenost kot bistvo kulturnega marksizma«

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.