Ljubljanski klubi, ki jih mora obiskati vsak študent

concert, live, audience
Foto: thekaleidoscope iz Pixabay

Postaja mrak, četrtek je in jutri nimaš predavanj. Srbijo te pete, ne da se ti še enega večera preživeti ob gledanju serij. Treba je iti ven, poklicati prijatelje in spoznati nove prijatelje. Zaplesati in se morda zbuditi v tuji postelji. Vendar kam naj gremo? Predstavljamo ti 5 klubov, ki jih kot študent moraš obiskati.

Klub K4

K4 in »ljubljanska scena« sta neločljivo povezana. Od ostalih ga loči unikatno plesišče, izbor nenavadne in nove elektronske glasbe in čisto poseben vajb. Za vse ljubitelje plesa, rejvov in tehnaže.

zabava
Foto: on Visit Ljubljana

Metelkova

Ko govorimo o Metelkovi, mislimo več klubov hkrati. Metelkova je center ljubljanske alternativne kulture in popolna za vsakega, ki mu »komerciala« ne diši. Ob petkih se prostor napolni z ljudmi vseh baž, koncerti se odvijajo na petih odrih hkrati, nekateri zasedejo t.i. stolp, drugi v polkrogu preigravajo kitaro.

Metelkova v Ljubljani
Metelkova v Ljubljani Foto: Zairon on Wikipedia

Cvetličarna

Cvetličarna je eden največjih in najbolj znanih ljubljanskih klubov. Na njihovem odru bomo videli tako DJ-je, hardcore metal bende in vse, kar je vmes. Plesišče je ogromno in glasba glasna. Ponašajo pa se še z enim najboljših osvetlitev.

zabava
Foto: on Cvetličarna

Parlament Pub

Kdo ne pozna Parlament Puba? To je odlično mesto za začeti večer ali ga končati, saj ima izmed vseh klubov najdaljši delovni čas. Je pravi študentski bar, kamor radi zahajajo tudi tuji študentje, tako da prav gotovo spoznaš koga zanimivega. Imajo poceni koktejle in »metre borovničk«, ki jih ima rad celo naš urednik.

zabava
Foto: on Ljubljana: nightlife city guide

Cirkus

Cirkus je klasičen disko, kot jih vidimo v filmih. Ima veliko plesišče, zvočnike, luči, disko kroglo in celo VIP balkon. Študentske organizacije rade v njem organizirajo brucovanja, tako da ga boš imel slej ko prej možnost obiskati.

zabava
Foto: on Visit Ljubljana
Prejšnji članekKje čutimo ljubezen?
Naslednji članekSo znanstveniki razkrili »vesoljsko« kuharsko knjigo?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.