Madonna s turnejo prihaja v našo bližino

Madonna odhaja na turnejo največjih hitov
Madonna odhaja na turnejo največjih hitov. Foto: Today

17. januarja je ameriška pop diva s pomočjo zvezdniških kolegov naredila konec špekulacijam o novi turneji (te je sprožila sama s pomenljivo potezo izbrisa objav na Instagramu). Kdor si kart ni priskrbel v predprodaji, jih je lahko od petka, 20. januarja naprej kupil v splošni.

Prvo retrospektivno turnejo je pevka naznanila s pomočjo velikih imen

Videoposnetek, ki služi kot naznanilo, je bil objavljen na Youtubu. 64-letnica v njem igra s spolnim inuendom naphano različico igre resnica ali izziv z Amy Schumer, Diplom, Juddom Appatowom, Jackom Blackom in drugimi odmevnimi imeni.

Žgečkljivi igri izzivov sta se pridružila tudi Jack Black in Lil Wayne.
Žgečkljivi igri izzivov sta se pridružila tudi Jack Black in Lil Wayne. Foto: Madonna – The Celebration Tour Announcement

Amy Schumer kraljico popa izzove, naj se odpravi na svetovno turnejo, nakar celo omizje zapoje hit La Isla Bonita. »Čakaj, to je veliko pesmi,« ugotavlja Madonna. »Mislite, da bodo ljudje prišli?« Omizje ji seveda pritrdi. Madonnin odgovor na izziv: »Ja, je*emti.« To bo njena prva turneja največjih hitov. Kot poseben gost bo na vseh koncertih nastopila kraljica preobleke Bob the Drag Queen.

Madonna se odpravlja na turnejo največjih hitov.
Foto: madonna

Dvanajsta turneja bo predvidoma njena največja

Kmalu po javnem oznanilu so seznamu koncertov zaradi velikega povpraševanja dodali 14 datumov, večinoma v ZDA in enega v Londonu. Madonna bo v sklopu turneje prvič nastopila 15. julija v Vancouvru, po nastopih v Severni Ameriki pa se bo jeseni preselila še v Evropo. Turnejo bo 1. decembra sklenila v Amsterdamu. Nam najbližji koncert bo v Milanu. Na seznamu izvajanih skladb se bodo znašle uspešnice zadnjih 40 let.

Poklon New Yorku

S turnejo se bo pevka ozrla na vsa desetletja umetniškega udejstvovanja, ki se je začelo ravno v New Yorku. »Osemdeseta, devetdeseta, od 2000 naprej,« napove Madonna, »štiri desetletja glasbe avec moi, MLVC (Madonna Louise Veronica Ciccone).«

Madonna - The Celebration Tour Announcement

VIRMadonna.com
Prejšnji članekNajnižje kopenske točke sveta
Naslednji članekNovi izobraževalni programi v srednjih šolah za leto 2023/2024

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.