Majske igre 2011

Bliža se maj in z njim tudi tradicionalne Majske igre! Študentski svet stanovalcev za vas pripravlja letos že 28. Majske igre, ki bodo potekale med 9. In 25. majem 2011. Čaka vas tridentski projekt športa, kulture in zabave.

Kaj vse se bo dogajalo v prvem tednu Majskih iger?
Vabljeni na uradno otvoritev, ki bo v ponedeljek 9. 5. 2011 ob 17. uri v študentskem naselju v Rožni dolini. Seveda za tem sledi prva koncerta prireditev Otvoritev majskih iger, na kateri bodo nastopili: Liquif, AC/DC Cover bend, Dirtswitch, 6Pack Čukur, D’Kwaschen Retashy in MI2.
V torek, 10. 5. 2011 vabljeni na prvi kulturni otoček, ki bo predvsem glasbeno obarvan. Preprosto črni bodo na svoj način dokazali zakaj je glasba kot maj, Be Gessusi pa bo zagotovo sledil svojemu vodilu: “Z dobro glasbo delati dobro.” Za odličen zaključek kulturnega večera bosta poskrbeli dve vokalni zasedbi, mlada moška skupina Oktet 9 in A-Kamela, skupina, ki ste jo lahko pred kratkim spremljali v šovu Slovenija ima talent.
Za vse radovedneže in ljubitelje narave bo poskrbljeno v četrtek 12. 5. 2011 na drugem kulturnem otočku, kjer si boste med drugim lahko brezplačno presadili vaše lončnice in ogledali razstavo živali. Ne zamudite tudi predavanja Nove akropole o Teslu in njegovi skrivni moči imaginacije ter prisluhnite Petri Matos, ki je izkusila življenje v ekološki skupnosti na JZ Indije.
Športni navdušenci pohitite s prijavami, da ne bodo mesta zasedena. V prvem tednu se boste lahko pomerili v: nogometu, odbojki na mivki, biljardu, kartingu, študentskem maratonu, ročnemu nogometu, taroku, atletskemu troboju in letošnji novi športni panogi, namenjeni bolj za zabavo- človek ne jezi se v človeški obliki.
Vsa pravila iger in vse ostale informacije pa najdete na spletni strani www.majskeigre.si.
Se vidimo na Majskih igrah!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.