Matej Lebič z novo skladbo obeležuje drugo leto svoje ustvarjalne poti

Matej Lebič za klavirjem
Matej Lebič predstavlja pesem Začutil sem življenje Foto: Filip Brinjovec

Matej Lebič predstavlja svojo novo skladbo in z njo obeležuje drugo leto svoje ustvarjalne poti. Po nekoliko zabavnejši pesmi o prijateljih  predstavlja nežno in osebnoizpovedno skladbo, v kateri se dotika ključnih elementov čutne in iskrene ljubezni. Novi skladbi je vdihnil povsem novo sliko čustvene izpovedi.

Matej Lebič, Začutil sem življenje

Pesem z naslovom Začutil sem življenje pripoveduje o fantu, ki ob svoji ljubljeni osebi znova začuti radost in smisel srečnega življenja ter upa, da je našel pot do srca. Skupaj s skladbo izdaja tudi svoj četrti glasbeni videospot, tudi za to zvočno podobo pesmi pa je poskrbel producent in soavtor Alex Volasko. Pri besedilu se podpisuje tudi Matej.

»Tokrat sem stopil iz cone udobja in ustvaril nekaj povsem drugačnega, malo bolj mirnega in izpovednega. Mnogo mojih skladb do sedaj je bilo precej bolj poskočnih, tokrat pa sem spoznal, da želi govoriti moje srce. Že prvi stavek pesmi »ustvarjena sva za življenje v dvoje« pove, da je najlepše biti ob nekom, ki te vedno razume in spoštuje. Ljudje potrebujemo ljubezen in iskrenost do bližnjega in vesel sem, ko lahko te občutke podoživljanja prelijem tudi v skladbo,« pravi 25-letni glasbenik. Vabljeni k poslušanju in gledanju videospota.

Matej Lebič - Začutil sem življenje (Official Video)

Prejšnji članekBrez te veščine je prihodnost pod vprašajem
Naslednji članekOcena filma: Poslednji heroj

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.