Matej Lebič predstavlja novo pesem, Pr’jatli (VIDEO)

Matej Lebič na snemanju

25-letni Matej Lebič, ki si ga na našem spletnem mestu že zasledil, ima novo skladbo Pr’jatli. Gre za pesem zabavnih ritmov, v kateri opisuje vse lepe trenutke v družbi najboljših prijateljev, ki ga podpirajo na glasbeni poti.

Za skladbo ‘Pr’jatli’ je posnel že svoj tretji videospot. Po dveh romantičnih, se mu je tokrat najboljša tematika zdela prav opisovanje lepih trenutkov v družbi tistih, s katerimi preživi največ časa. Zgodba torej govori o prijateljih, ki se zberejo ob bazenu, kjer nazdravijo z barvitimi koktejli in se skupaj poveselijo ob dobri glasbi. Popoldansko veselje se prevesi v pravo večerno zabavo, ob družbi prikupnih plesalk pa Matej konča na dnu bazena.

Matej Lebič - Pr'jatli (Official video)

Pri pesmi je združil moči z Alexom Volaskom, spot pa je režirala produkcija pod taktirko Andreja Pratnemerja na domačiji Metul v Lučah v Zgornji Savinjski dolini, kjer je bilo muhasto vreme. Vendar kot pravi Matej, je vse to del posla.

»Vsakdo, ki ima ob sebi iskrenega prijatelja, je lahko zelo srečen. Nekoga, ki mu lahko iskreno zaupaš svoje skrivnosti in odpreš svoje srce, je namreč težko najti. Lepo je biti torej obkrožen s pravimi prijatelji, ki so ob tebi lahko veseli in tudi žalostni. To je namreč največje bogastvo, ki ga v življenju ne smeš izpustiti iz rok. Zato le dvignimo pr’jatli čaše in naj prava družba najbolj paše!,« pravi Matej.

Matej Lebič z ekipo

Prejšnji članekPoslastica za vaše ljubke hišne prijatelje: MR.PET prispel v Ljutomer!
Naslednji članekOcena filma: Kri in zlato (Blood & Gold)

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.