Mokra Čista desetka 2017

Deset športno-zabavnih disciplin, noro rajanje, druženje, kopanje, dobra glasba, hrana in pijača… VSE NA ENEM MESTU, vse na Mokri Čisti desetki!

V sredo, 31. maja 2017, s pričetkom ob 14. uri, se na travniku, pomolu in na igriščih v Adria Ankaran Hotel & Resort pripravlja vrhunec začetka poletne sezone. Mokra Čista desetka 2017 je tu! 

Obmetavali se bomo z baloni, polivali z vedri, skakali v morje, supali, se vrteli, plesali, rajali, igrali in močili. Univerzitetna športna zveza Primorske (UŠZP – Univerzitetna športna zveza Primorske) in Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP) pripravljata nepozabno mokro doživetje na Obali. Poleg druženja, kopanja in žuranja boste imeli možnost, da se preizkusite v 10-tih športno-zabavnih disciplinah, kjer lahko prejmete čudovite praktične nagrade. 


PRIJAVE: Prijave ekip bodo potekale na dan samega tekmovanja od 14. ure dalje na infotočki v San Simonu v Izoli.

PREVOZ: Prevoz bo organiziran iz Portoroža do Ankarana. Več informacij kmalu. Potrdi udeležbo na Facebooku in poglej kdo še vse pride TUKAJ. 

Za animacijo bo poskrbela organizacijska ekipa ŠOUP in UŠZP, za glasbo pa bo poskrbel DJ Exo Beltram. Na lokaciji bo pravi poletni in morski duh in zagotovo ne bo manjkalo nepozabnih doživetij. Z nami bo tudi ekipa Tribu, ki bo izvedla eno od iger, na kateri se bo možno pomerili na SUP race – Halo SUPAFTER PARTY: po zaključku prireditve ob 21. uri v Adria Bowling Ankaran


Vstopnine ni!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.