Prvi teden festivala TrNOVfest

»Včasih se je govorilo, da naj glasbeni izvajalci podpirajo festival. Je že prišel čas, da letos zvesta publika podpre nastopajoče?«
Takole je pred kratkim svojo objavo na Facebook-u naslovil TrNOVfest in najavil pestro paleto glasbenikov, ki bodo zavzeli oder Centra slovanskih kultur France Prešeren za čas celotnega meseca avgusta.

Festival se pričenja jutri in tako kot že dve leti doslej, ga bodo tudi jutri otvorili Hamo & Tribute 2 Love, v istem večeru pa bodo nastopili še Buržuazija. Prostor CSK FP bo svoja vrata na Karunovi 14 v Ljubljani za večerni program odprl ob 18. uri in tako bo ostalo vse do 5. ure zjutraj, ko se bo dogajanje in obilo priložnosti za ples po polnoči preselilo v notranjo dvorano.

Nastopajoči v preostalih dneh

2. avgust: Rambo Amadeus & Five Winnetous, Le Serpentine
3. avgust: Bohem, Up n’ Downs
5. avgust: Moonlight Sky, DaBlaBlues
6. avgust: Dokumentarni film o skupini Zabranjeno pušenje, Zabranjeno pušenje, Imperij
7. avgust: Noctiferia, Kiwi Flash
8. avgust: Manouche

Festivalske vstopnice lahko kupiš na spletni strani CSK FP, kjer boš za vsako vstopnico iz preprodaje na prizorišču dogodka prejel tudi brezplačno pijačo po lastni izbiri.

Že veš na kateri koncert greš? Sodeluj v naši Facebook nagradni igri in osvoji brezplačno vstopnico za koncert po tvoji izbiri!

Prejšnji članekNajbolj oddaljeno človeško sporočilo
Naslednji članekŠtudentska delovna brigada

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.