Razveselite svoje bližje s prazničnim darilom zvokov duhovnega gospela

Najuspešnejši slovenski kvartet vseh časov se je odločil svoje oboževalce in vse ljubitelje duhovne glasbe, razveseliti z zgodnjim božičnim darilom. Dolge temačne dneve, ki jih prinaša zima, si bomo lahko vsi ljubitelji soula in gospela, olepšali z novim albumom New Swing Quarteta, ki bo v domače dnevne sobe pripeljal vzdušje in harmonije v živo odpetih najlepših gospelov.

Novi album že v prodaji na: www.newswingquartet.com/new-swing-quartet-50th-anniversary-gospel-in-concert/

Svojih zlatih 50-let skupnega delovanja, je New Swing Quartet februarja letos obeležil z razprodanim koncertom v ljubljanski dvorani Union. Z doživetim nastopom in novo energijo so osvojili občinstvo z duhovnimi pesmimi ameriškega juga in ga popeljali v čas spiritualov in gospelov, ki so pomembno soustvarili ameriško glasbeno zakladnico. V čudovitem koncertnem večeru so odpeli kar šestindvajset skladb, ki sta jih priredila člana zasedbe, Tomaž Kozlevčar in Oto Pestner ter poslušalce popeljali v čas, ko so se razvile prve pesmi afroameriškega glasbenega izročila, ki so afriškim sužnjem na ameriških plantažah dajale uteho in upanje. Ob spremljavi vrhunske zasedbe The Mood Swingers v drugem delu koncerta, so nastali edinstveni posnetki v živo odpetih najlepših gospelov iz ameriške zgodovine, ki so pomembno obeležili bogato glasbeno pot zasedbe. Na kar dveh zgoščenkah boste tako našli zbrane največje gospel uspešnice New Swing Quarteta kot so: Stand By Me, Why Me, Lord, Pass Me Not, Farther Along, oboževalci klasičnih uspešnic pa se bodo razveselili tudi večnih Old Time Religion, Swing Down, Chariot, The Sun Didn’t Shine in drugih toplih tonov srčnih melodij, s katerimi nas legendarna zasedba razveseljuje že častitljivih 50 let.

Naj bo vaš december poln nasmejanih obrazov, toplih objemov in čudovite glasbe New Swing Quarteta, ki bo ogrela vaše srce in dom! 

WEB: http://www.newswingquartet.com/
FB: https://www.facebook.com/newswingquartet/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.