Silicone soul odpira K4

Po daljšem premoru se v petek ponovno odpre klub K4. Otvoritveni party sezone bo tokrat v znamenju house ritmov. Prihaja polovica silikonske duše Craig Morrison (SILICONE SOUL).

Nekaterim uspe ne le slediti trendom, pač pa jih tudi narekovati. Nekaterim to uspe celo večkrat. So pa redki, ki jim to uspeva tako konstantno, kot Silicone Soul. Že vse od svojega premiernega nastopa leta 1998 za škotsko založbo Soma, sta si pri sleherni publiki izborila posebno mesto v srcu. Njuna glasba, ki sta jo doslej poslala v svet, v vsakem izmed nas vzbudi številne emocije in spomine, ki nam rišejo nasmehe na obraz. Njuna glasba je polna in globoka. Skrbno premišljen nabor, ki pogosto presega meje elektronske glasbe, popolno tempiranje in perfektno skladanje izbranih komadov, jima je ustvarilo ime, ki sta ga le nadgradila s številnimi hiti, ki sta jih podarila plesnemu svetu. Še zdaleč ni naključje, da so mnogi njun set, ki sta ga posnela za Pete Tong-ovo oddajo na BBC-Radio 1, označili za najbolj markanten “Essential mix” vseh časov. Gostovala sta na vseh omembe vrednih festivalih in klubih po vsem svetu. Večkrat. In še vedno. Lahko se pohvalita z dvema nominacijama revije DJ Mag v letu 2009 in sicer za „Best Album“ in „Best Producer“ in nagrado Top Of The Pops, ki sta jo slavnostno zavrnila, s čimer sta se zaprisegla undergroundu. Povzpela sta se celo na sam vrh UK Dance Singles Charts s skladbo Right On. Pred letom dni sta gostovala tudi v Boiler Roomu, vsa ta leta pa sta sinonim svoje lastne založbe Darkroom Dubs, ki že več kot 12 let skrbi za underground zvok Škotske, ne glede na podzvrst elektronske glasbe.


Zvok Silicone Soul prihaja v Ljubljano ravno v času, ko je po dveh letih premora ponovno izdan novi single z naslovom „Help Will Come EP“, ki je že deležen izvrstnih kritik.


Lokacija: klub K4, Kersnikova 4, Ljubljana
Datum: petek, 2.10.2015
Trajanje: 22:00 – 06:00

Vstopnice
Vstopnina na dan dogodka: 12€

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.