KŠK žur: The Big Nose Attack, Leni Kravac in Magnifico

Največji gorenjski študentski klub, Klub študentov Kranj, v petek, 23. oktobra 2015, organizira hud KŠK žur! Ob koncu projekta (P)ostani KŠK-jevec bo potekal super žur za začetek študijskega leta in obeta se žur v ritmih zasedb The Big Nose Attack, Leni Kravac in Maginifica!

 

Dvorano Primskovo bodo obudili glasbeniki, ki jih družijo razigrani ritmi. Prvi je grški blues-rock dvojec  The Big Nose Attack, ki je nastal leta 2011 v Atenah z mešanjem blues melodij in rock prijemov. Brata Boogieman in Little Tonnie trenutno snemata nov album, z nastopi obiskujeta številna evropska mesta, nastopila pa sta tudi z zasedbo kot je Black Keys na Rockwave festivalu v Grčiji. V štirih letih sta brata izdala dva albuma in s svojimi številnimi turnejami po Evropi veljata za eno izmed najbolj neutrudnih zasedb.

V poznejših večernih urah bodo nastopili Leni Kravac, zasedba, ki preigrava na odrih od Slovenije, Italije in Bosne in Hercegovine. Skupina je ustvarila za njih značilen Balkan fusion zvok, ki združuje mešanico žanrov, od metala do drum and bassa z elementi jazza in funka; rdeča nit, ki povezuje vse te žanre, pa je zvok Balkana.

Glavna zvezda večera je Magnifico, ki bi ga lahko opisali kot šansonjerja, kavboja in balkanskega kameleona. Njegov prepoznaven glasbeni stil je mešanica latinskih ritmov, reggaea s plesnimi ritmi in balkanskimi tradicionalnimi elementi. S številnimi albumi (Od srca do srca, Gdo je čefur, Sex Boy Export/Import, Magnification) si je utrl pot na odra, dodaten izziv pa so mu predstavljale tudi filmske vloge.

 

Klub študentov Kranj bo poskrbel, da bo 23. oktober v Dvorani Primskovo predstavljal dober skok v novo sezono koncertov in guljenja študijskih klopi. Po načelu »mladi za mlade« bodo vstopnice za člane KŠK-ja na voljo po ceni 3 EUR v predprodaji in 5 EUR na dan dogodka – splača se (p)ostati KŠK-jevec!

 

Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/1632322097056861/

Spletna stran: http://www.ksk.si/kultura/zabava/ksk-zur-the-big-nose-attack-leni-kravac-in-magnifico/890/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.