Sven Vath zopet v Ambasadi!

SOBOTA, 24.OKTOBER – 23:00 @ AMBASADA GAVIOLI – IZOLA

Po dolgi poletni vročini se klubsko dogajanje pod zvezdami, končno seli nazaj v klube in kot se spodobi, nam Ambasada Gavioli in Fetch The Vibe odpirata vrata naše edine plesne katedrale v novo jesensko-zimsko sezono.

  • SVEN VÄTH
  • PETAR DUNDOV VEZTAX
  • ALEX NILMAR • ANEY F • ABAK BEAT

SOBOTA, 24.OKTOBER – 23:00 @ AMBASADA GAVIOLI – IZOLA

 

– – – – – – – –

Kaj lepšega bi si lahko želeli za otvoritev sezone, kot obisk enega največjih in najbolj priljublenih imen, kar jih elektronska scena pozna.

 

Sven Vath je preprosto ‘unikat’, nepremagljiva legenda svojega časa, ki s predanostjo in strastjo ustvarja že od davnega 1981, kamor segajo začetki znamenitega Frankfurtskega kluba Omen. Njegova dolgoletna prisotnost na globalni elektronski sceni je odprla vrata mnogim talentom mlajših generacij, ki počasi a vztrajno stopajo po njegovi poti in seveda ne gre izpustiti mogočnega Cocoon-a, ki že dolgo ni samo založba ampak uveljavljena vizija serije dogodkov, ki se razprostirajo na petih kontinentih in kar 30 državah. Najbolj nas veseli dejstvo, da se kljub njegovim 120. nastopom letno, še vedno osebno zavzame in z veseljem sprejme povabilo za obisk Ambasade Gavioli, za kar poudari, da smo neverjetna publika 🙂

 

Glavni oder bo poleg Svena zavzel tudi sosed iz Hrvaške, Petar Dundov, ogrevanje pa prepuščamo našemu rezidentu Veztax-u.

 

Da bo atmosfera na manjšem plesišču taka kot mora biti, bo poskrbel talentirani Alex Nilmar ter prodorni Aney F, ki se je imel priložnost že predstaviti tudi na velikem plesišču in je to opravil z odliko. Zaključek gre v techno roke, domačemu Abak Beat-u.

 

Tako, jesen je tukaj in naj se ples začne! Se vidimo na plesišču!

 

Dance Lounge:

SVEN VÄTH :: GER

PETAR DUNDOV :: CRO

VEZTAX :: SLO

Mezzanine:

ALEX NILMAR:: ITA

ANEY F :: SLO

ABAK BEAT :: SLO

STAROSTNA OMEJITEV: 18+

VSTOPNINA: Na dan dogodka = 30€; Predprodaja = 25

PREDPRODAJA: EVENTIM + Petrol + Big Bang + Kompas + …

INFORMACIJE & MIZE: 

Splošne informacije: t: +386 (0)31 255 706 // e: info@ambasadagavioli.si

Mize: t: +386 (0)31 255 706 // e: reservations@ambasadagavioli.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.