Taylor Swift se vrača!

Manj kot teden nas loči od sedmega albuma pevke Taylor Swift, ki nosi naslov Lover.

V nasprotju s prejšnjim albumom Reputation, ki je bil uporniški in prikazal bolj temno stran pevke, kjer je bil glavni simbol kača, je Lover bolj umirjen. Taylor ga promovira s pastelnimi barvami in metulji.


promocijske slike za album

Taylor nas je z albumom, ki ga v celoti dobimo ta petek, 23. avgusta, obvestila z prvim singlom z naslovom ME!, ki ga je posnela z znanim pevcem skupine Panic! At the Disco, Brandon Uriem.

Naslednji singl z naslovom You need to calm down smo dobili v juniju. Video zanj je Taylor ustvarila z mnogimi LGBTQ+ zvezdami. Z videom je pokazala njeno podporo do skupnosti, na koncu pa tudi opozorila na enakost vseh ljudi in svoje oboževalce prosila, da podpišejo peticijo, ki podpira to enakost.

Naslednja pesem, ki smo jo slišali je Archer. Teden pred celotnim albumom, pa smo dobili tudi besedilni video za pesem Lover.

Taylor Swift - Lover (Official Lyric Video)

Kaj pa sledi? V četrtek, 22. 8. bo premiera videa za pesem Lover, potem pa dobimo album, ki bo obsegal kar 18 skladb. Album še sploh ni izšel, a že podira rekorde. Je najbolj shranjen album ženske ustvarjalke v prvem dnevu na Apple musicu, z več kot 178 000 shranitvami.

Prejšnji članekOcena filma: Bilo je nekoč v Hollywoodu
Naslednji članekHuawei bo do 14. septembra kupcem cenejših telefonov podaril Bluetooth zvočnik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.