Tehno sladokusci vabljeni v Novo Gorico!

V soboto, 24. novembra, bo namreč v novogoriškem klubu Marco Polo na sporedu štiriurni set v režiji popularnega tehno mojstra Josepha Capriatija.

Zabavo v novogoriškem klubu Marco Polo pripravlja Kolektiv Reload, ki se je s serijo klubskih zabav in festivalov na Severnem Primorskem utrdil kot eden od motorjev domače tehnoscene in tako nadaljuje s svojim poslanstvom. Serijo, ki stoji na izboru najboljšega, kar ponujata klasičen in novodobni tehno, krasi tudi visok nivo izvedbe, ki se med drugim odraža v stalno spreminjajočih se produkcijah odrov in prizorišč, v želji obiskovalcem vedno ponuditi nekoliko samosvojo večpredstavnostno zgodbo in unikatno žurersko izkušnjo.

 

Joseph Capriati, ki prihaja v klub Marco Polo v Novi Gorici 27. novembra, je eno najbolj vročih imen žanra, letos se je iz vzpenjajočega se artista dokončno prebil med nosilce vodilnih tehnofestivalov, kot so Awakenings, Tomorrowland in Monegros, nastopil pa bo tudi na naslednjem Timewarpu. Njegovi seti so prepojeni z značilnim neapeljskim zvokom, ki se odlično povezuje tudi z izročilom Beyerjevega Drumcoda, Joeya Beltrama ali Slamov, s katerimi je že uspešno sodeloval tudi kot producent in remikser. “Kaj naj rečem? Uživam v glasbi. V studiu ali na špilu se odklopim od sveta in vstopim v neko drugo dimenzijo, v kateri so le glasba, jaz in ljudje pod odrom.” Skratka, občutek, ki se ga še kako splača izkusiti …


“Tehno sem odkril na žuru v Neaplju, kjer so vrteli Dave Clarke, Billy Nasty in Rino Cerrone. Ta zvok me je čisto prevzel in v meni se je takrat nekaj premaknilo.”

 

Capriati @ Awakenings: http://www.youtube.com/watch?v=Bt6nmonL94I

Reload Opening: http://www.youtube.com/watch?v=2lVqKo2E2PQ

 

– – – – –

 

JOSEPH CAPRIATI

Reload Exclusive 4 Hours Set

Drumcode // www.josephcapriati.com // www.drumcode.se

www.facebook.com/pages/Joseph-Capriati/71398325608?fref=ts

 

DAMIR HOFFMAN

MB Elektronics, Reload // www.facebook.com/reload.clubbing

www.facebook.com/pages/Damir-Hoffman/180141158746618?fref=ts

 

ROLI

(Reload)

 

– – – – – –

 

MARCO POLO KLUB

KIDRIČEVA 13, 5000 NOVA GORICA

www.facebook.com/reload.clubbing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.