Hiša iluzij čaka, da ti ponudi neverjetno izkušnjo

Hiša iluzij pričakuje tvoj obisk in navdušenje
Hiša iluzij pričakuje tvoj obisk in navdušenje

Se ti je že kdaj zdelo, da je tvoja okolica le iluzija, plod tvoje domišljije? Obstaja velika možnost, da si bil le v Hiši iluzij, ki sredi Ljubljane vabi v svoje prostore. Ko jo boš obiskal, se ti bo vse zdelo neresnično, vsak tvoj korak pa bo dobro premišljen, saj ne boš vedel, kaj te čaka. In za pripravo na iluzorno potovanje je Hiša iluzij najboljša izbira in odločitev, ki te bo navdušila. Zakaj jo moraš videti?

Hiša iluzij ponuja tisto, kar še nisi videl

V Hiši iluzij boš našel več kot 40 eksponatov, ki te bodo zmedli in navdušili hkrati. Disko soba sredi belega dne, interaktivne sobe, soba gravitacije, ki kljubuje zakonom in nor Vortex tunel – le za najbolj pogumne. Za ponoven vstop v resnični svet te na koncu čakajo še miselni preizkusi in testi potrpljenja. Zakaj? Hiša iluzij bo povzročila, da boš verjel le še izbranim trenutkom. A nič se ne boj, po obisku boš nad življenjem še bolj navdušen.

Hiša iluzij te bo naučila uživanja

Hiša iluzij je za otroke. Kolikokrat si že slišal ta stavek? Ni več prstov na rokah, kajne? Hiša iluzij ni le za otroke, ampak za vse. Je zate, zanjo, za stare starše in vse ostale. Eksponati, ki jih vsebuje Hiša iluzij, te bodo naučili marsičesa. Spoznal boš, kako deluje gravitacija, kakšen je pomen barv in nenazadnje boš izvedel še, kaj sploh je iluzija.

Hiša iluzij ponuja več kot 40 eksponatov
Hiša iluzij ponuja več kot 40 eksponatov

Hiša iluzij je zabava od začetka do konca

Že sam nakup vstopnic je zabavno doživetje, ki mu sledijo nestrpno čakanje in končno vstop v Hišo iluzij. Učenje je resda lahko sila zabavno, ampak še bolj zabavna je seveda zabava. In te je v Hiši iluzij za izvoz, saj obiskovalci Hišo iluzij dokazano zapustijo bolj veseli, kot so vanjo prišli. Ne verjameš? Preveri sam.

Hiša iluzij je odprta vse dni v letu razen za božič, med 9. in 21. uro v Ljubljani. Je dogodivščina, ki je v Ljubljani in Sloveniji ne smeš zamuditi. Obiskovalci lahko do konca junija za nakup vseh tipov vstopnic v Hiši iluzij koristijo BON21.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekProjektor ali televizija? Kaj izbrati za domači kino?
Naslednji članekKje je hladneje: Na severnem ali južnem polu?

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.