Finančni horoskop za februar 2024: Kako bo z denarjem?

Finančni horoskop
Finančni horoskop Foto: Thanumporn Thongkongkaew on iStock

Finančni horoskop februarja za vse znake je tukaj! Kaj ima za tvoj znak zodiaka pripravljeno vesolje v svetu financ? Najkrajši mesec v letu je tokrat tisti slavni prestopni februar, ki nastopi na vsaka štiri leta. Ali se s tem kaj spremeni? Preveri v finančnem horoskopu za februar 2024.

Če pa te zanima, kaj je v zvezdah zapisano zate v mesecu februarju, preberi še Mesečni horoskop za februar 2024.

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Kakšen je bil tvoj odnos do denarja marca 2022? Pomisli, koliko si zrasel od takrat. Zdaj si na drugi točki, ko se moraš vprašati, kaj je vredno majhnega dolga?

Horoskop za ovne
Horoskop za ovne Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Ko se Merkur sreča s Plutonom v tvojem sektorju kariere 5. februarja, se moraš dogovoriti za sestanek s svojim šefom in zaprositi za povišico. Običajno se izogibaš tem kočljivim pogovorom, a trenutno je tvoja vrednost nesporna. Zahtevaj, kar so ti dolžni.

Horoskop za bike
Horoskop za bike Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Potovanja, izobraževanje in duhovne dejavnosti so tisto, za kar nameravaš porabiti denar ta mesec, vendar je tvoja največja proračunska linija na koncu gospodinjstvo. Ne glede na to, ali kupuješ novo pohištvo, posodabljaš svojo kuhinjo ali razmetavaš z maroškimi preprogami, namere, ki si si jih septembra zadal o udobnejšem prostoru, končno postajajo resničnost.

Horoskop za dvojčka
Horoskop za dvojčka Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Denar je ta mesec občutljiva tema in čeprav je še vedno sezona Vodnarja, se boš morda soočil z nekaterimi nepričakovanimi izdatki, zaradi katerih boš moral kopati po svojih prihrankih. Tako kot za tvoje ljubezensko življenje, sezona Rib (od 18. februarja) prinaša olajšanje na tvojem bančnem računu. Koliko lahko zapraviš na naslednji avanturi?

Horoskop za rake
Horoskop za rake Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Polna luna v devici 24. februarja poudarja tvoje finance. Če še ne prejemaš povišice ali ne vidiš dobička, je morda čas, da ponovno razmisliš o načrtu. Konec meseca je tudi odličen čas, da se predstaviš vlagateljem, zaprosiš za posojila ali konsolidiraš svoj dolg.

Horoskop za leve
Horoskop za leve Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Denar je ta mesec stabilen, vendar se ti bo morda tudi zdelo, da se preveč trudiš za višino svoje plače. Naslednji mesec prinaša priložnosti za iskanje novih služb ali prošnjo za povišico, a zaenkrat se ne trudi samo zato, da bi se dokazal.

Horoskop za device
Horoskop za device Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Venera in Mars se 22. februarja srečata prvič po marcu 2022 in zate je to ponastavitev ne le za romantično življenje, ampak tudi za tvoje finance. Večji del zadnjih nekaj let je bil igra dohitevanja, zdaj pa je na vrsti naslednji niz izzivov.

Horoskop za tehtnice
Horoskop za tehtnice Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Razmišljaš o velikem nakupu s svojim poslovnim ali romantičnim partnerjem, ki bo vajin odnos in finance dvignil na višjo raven. Logistika okoli tega se zaplete okoli 10. februarja, preden ti nepričakovan razvoj omogoči, da počakaš, medtem ko razmišljaš o nadaljnjih možnostih.

Horoskop za škorpijone
Horoskop za škorpijone Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Ravno ko boš končno začutil, da si v službi udobno nameščen, si pripravljen znova spremeniti poklic. Polna luna v Devici 24. februarja prinaša veliko priznanje tvojim talentom, ki vodijo do zanimivih priložnosti za mreženje 28. februarja. Ni ti treba takoj spremeniti stvari, ampak poglej, kam te ponudbe pripeljejo.

Horoskop za strelce
Horoskop za strelce Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Toliko energije je ta mesec osredotočeno na denar in finance. Teden, ki obkroža novo luno v Vodnarju 9. februarja, je odličen čas, da zaključiš svoje naloge iz leta 2023 in si postaviš denarne cilje za leto 2024. Bodi odprt za nekaj nepričakovanih možnosti za pridobivanje večje količine denarja.

Horoskop za kozoroge
Horoskop za kozoroge Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Polna luna v devici 24. februarja osvetli tvoj sektor skupnih virov in poudari, koliko se je tvoje premoženje povečalo od septembra. Konec meseca prinaša vrsto planetov v tvojem finančnem sektorju, ki ti bodo pomagali, da se boš končno držal proračuna.

Horoskop za vodnarje
Horoskop za vodnarje Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Ta mesec bodi previden pri porabi, še posebej po 13. februarju, ko Mars vstopi v tvoj nezavedni sektor. To je vpliv, zaradi katerega denar izgine v brezno, če ga ne opazuješ. Priložnosti za povečanje vašega denarnega toka prihajajo pozneje spomladi, zato je zdaj čas, da se prepričaš, da tega priliva ne bo treba porabiti za poravnavo dolgov.

Horoskop za ribi
Horoskop za ribi Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Prejšnji članek10 najbolj varnih držav v letu 2024
Naslednji članekRazpis za vpis na faks v letu 2024/2025 je objavljen!
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.