Finančni horoskop za julij 2024

Finančni horoskop
Finančni horoskop Foto: Thanumporn Thongkongkaew on iStock

Finančni horoskop za julij je končno tukaj! Ljubezenske zadeve so v tem mesecu vroče, v svetu financ pa julijski horoskop prinaša kar nekaj lastne vročice. Kako bo mesec julij vplival na tvoje finance, naložbe in prihodnost? Vse to izveš v finančnem horoskopu za julij 2024.

Če pa te nasploh zanima, kaj je v zvezdah zapisano zate v mesecu juliju, preberi še Mesečni horoskop za julij 2024.

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Prva polovica meseca prinaša nepričakovane zaslužke in nenadne stroške. Ko prebrodiš nevihto, je ključnega pomena, da izvedeš načrte za ponovno oceno svojega proračuna, da se kaj takega ne ponovi več.

Horoskop za ovne
Horoskop za ovne Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Ta mesec bo zelo pomembno, da svoj denar in pozornost posvetiš izboljšanju svojega življenjskega prostora. Bodi pozoren na razprodaje dolgo želenega pohištva in kuhinjskih predmetov. Morda boš našel tudi nekaj odličnih zabavnih kosov na Marketplacu. Samo ne kupuj ničesar, česar ne moreš vrniti ali podariti, ker je zelo možno, da si boš med postopkom premislili.

Horoskop za bike
Horoskop za bike Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Mlada luna v raku 5. julija je v tvojem denarnem sektorju in prinaša priložnost, da začneš na novo s svojim proračunom ali raziščeš nove tokove dohodka. Morda boš želel poiskati priložnosti za nastope ali zaprositi za povišico tik pred mlado luno, ko si pripravljen na strukturirano nadgradnjo in naklonjenost VIP oseb.

Horoskop za dvojčka
Horoskop za dvojčka Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Merkur, Venera in sonce ta mesec preživijo čas v tvojem denarnem sektorju, kar pomeni, da je to najboljši čas v letu, da se osredotočiš na svoje proračune in finance. Iskanje novega finančnega svetovalca ali celo samo prenos tiste aplikacije za proračun, ki jo je priporočil sodelavec, so odlični majhni koraki, ki jih lahko narediš do boljšega finančnega zdravja.

Horoskop za rake
Horoskop za rake Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Če je denar zapuščal tvoj račun hitreje, kot je prihajal, boš končno dobil nazaj nekaj nadzora, ko planet denarja Merkur 2. julija vstopi v tvoje znamenje. Merkurjev vstop v Devico 25. julija pa ti daje spodbudo za boljše proračunsko in dolgoročno načrtovanje.

Horoskop za leve
Horoskop za leve Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Devica – 23. 8. do 22. 9.

To je dober mesec zate, da se lotiš izziva brez porabe, Devica. Del usklajevanja časa, ki ga preživiš sam, in družabnega življenja je ugotovitev, koliko resnično želiš zapraviti za svoje prijatelje in s prijatelji. Kaj pa, če bi se namesto večerje odpravil na sprehod po parku s kavo za na pot?

Horoskop za device
Horoskop za device Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Prva polovica meseca bi lahko prinesla nekaj nepričakovanih nihanj v tvojih financah, vrhunec okoli 15. julija, ko bo Mars v presenetljivi konjunkciji z Uranom. Nove priložnosti za poslovna partnerstva, sodelovanja in samostojne nastope odpirajo tvoj finančni svet.

Horoskop za tehtnice
Horoskop za tehtnice Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Z Jupitrom v tvojem sektorju skupnih virov do naslednje pomladi je zdaj čas za iskanje posojil, odpuščanje dolgov in donosna poslovna partnerstva. Sezona Leva je tvoj najbolj viden letni čas in odpira priložnosti za predstavitve vlagateljem ali ustvarjanje slovesnosti v službi.

Horoskop za škorpijone
Horoskop za škorpijone Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Ta mesec se ti bo morda zdelo, da imaš malo denarja, saj disciplinski planet Saturn (ki vlada tvojemu bančnemu računu) popolnoma miruje na nebu. Zdaj je čas za sprejemanje varčnih in proračunsko ozaveščenih odločitev. Vse to se poplača ob polni luni v Kozorogu 21. julija, ko dosežeš še en denarni mejnik.

Horoskop za strelce
Horoskop za strelce Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Bodi pozoren na zapravljanje tega meseca, saj te bo morda zamikalo, da bi zapravil darila za prijatelje ali rezerviral impulzivno potovanje. Namesto da razmetavaš z denarjem, se osredotoči na kakovostno preživljanje časa.

Horoskop za kozoroge
Horoskop za kozoroge Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Julij zate ne bo posebej pester mesec. Kot rečeno, obstaja priložnost, da poravnaš nekaj dolgov in zgrabiš nekaj neverjetnih najdb v prodaji. Ni ti treba zapraviti veliko, da se počutiš vrednega kot milijon dolarjev.

Horoskop za vodnarje
Horoskop za vodnarje Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

V prvi polovici meseca so možna nepričakovana nihanja tvojih financ, zlasti v zvezi s potovanji, tečaji ali izleti z bližnjimi prijatelji. V drugi polovici meseca boš želel porabiti ves svoj dodatni denar za dekoracijo doma, zato ustrezno prihrani.

Horoskop za ribi
Horoskop za ribi Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekRazpis za bivanje v študentskih domovih 2024/2025
Naslednji članekKako izbrati pravo poletno delo zase?

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.