Finančni horoskop za november: Kakšne bodo finance?

Finančni horoskop
Finančni horoskop Foto: Thanumporn Thongkongkaew on iStock

Kaj se bo zgodilo v tvojih financah novembra 2023? Tukaj je finančni horoskop za mesec november, ki za vse znake združuje napovedi zvezd za tvojo denarnico in imetje. Če te zanima, kaj imajo zvezde zate napovedane v splošnem pomenu, preveri naš Mesečni horoskop za november 2023. Torej, kaj te v novembru čaka v finančnem smislu?

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Lunin mrk 28. oktobra je verjetno prinesel nekaj dobrih novic za tvoj bančni račun, vendar je tvoja naloga ta mesec zagotoviti, da imaš jasen proračun, namesto da porabiš ves svoj dodatni denar za darila za svojega novega fanta ali najboljšo prijateljico. Venerin tranzit skozi tvoj sektor odnosov ni dober samo za tvoje ljubezensko življenje, ampak je tudi odličen čas, da narediš načrt za svoje finance.

Horoskop za ovne
Horoskop za ovne Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Velik del obravnave tvojega splošnega dobrega počutja v tem mesecu je vlečenje nekaterih finančnih okostnjakov iz omare. Denarja je trenutno malo, saj odplačuješ starodavni dolg na kreditni kartici, vendar se zavedaj, da trenutno ščipanje centkov prinaša svobodo v prihodnosti.

Horoskop za bike
Horoskop za bike Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Nekateri nepričakovani izdatki v oktobru so ti izpraznili račun in novemberski finančni horoskop od tebe zahteva veliko večjo varčnost. Na srečo ti nova luna v Škorpijonu 13. novembra prinese nekaj vznemirljivih novih idej za stranski dohodek ali priložnosti za plačilo nadur. Ob polni luni v Dvojčkih 27. novembra začutiš veliko več nadzora nad svojim denarnim tokom.

Horoskop za dvojčka
Horoskop za dvojčka Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Rak – 21. 6. do 22. 7.

V prvih nekaj tednih meseca boš morda ugotovil, da si z denarjem nekoliko bolj nepremišljen kot običajno. Vrnitev v rutino zahteva nekaj začetnih stroškov! Ne pozabi, da je ves ta denar šel za iskanje dobrega počutja, ko se stvari v drugi polovici meseca zdijo bolj zaostrene, zlasti okoli 23. novembra. Letos se razprodaj na črni petek loti previdno.

Horoskop za rake
Horoskop za rake Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Saturn s 4. novembrom ustavi tako tvoje odnose kot tvoj denarni tok. Računi, ki si jih pustili, da se kopičijo čez poletje, bodo zapadli in okoli 23. novembra te bo realnost prisilila k refinanciranju in oblikovanju načrta plačil.

Horoskop za leve
Horoskop za leve Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Sezona mrkov je prinesla nekaj pretresov v tvojih financah in zmanjšala tvoj proračun. Venera se premakne v tvoj denarni sektor 8. novembra, kar prinaša sladko olajšanje in izboljša splošno finančno zdravje. Pod tem vplivom dobiš tudi več daril in brezplačnih priboljškov, pa tudi priložnosti za večji zaslužek in splošni občutek samozavesti.

Horoskop za device
Horoskop za device Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Mlada luna v Škorpijonu 13. novembra prinaša nekaj nepričakovanih dobrih novic za tvoj denarni tok. Ta spodbuda ti pomaga poravnati dolgove, zaradi katerih si bil v zadnjih nekaj letih v stalnem primanjkljaju, z močnim temeljem za prihodnost.

Horoskop za tehtnice
Horoskop za tehtnice Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Sezona Strelca je vedno čas v letu, ko si najbolj osredotočen na to, da imaš dovolj. Proračune je treba letos zmanjšati, da se naredi prostor za večje cilje. Naslednjič, ko boš želel kupiti sveže rože, naredi raje nekaj novih potaknjencev svojih sobnih rastlin.

Horoskop za škorpijone
Horoskop za škorpijone Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Zaradi tvojega svobodnega duha mnogi domnevajo, da si velik zapravljivec, vendar si glede denarja pravzaprav precej konzervativen. Oddahnil si si od tega, da si se vse poletje preveč obremenjeval, toda ko so Saturnove postaje usmerjene 4. novembra, si se vrnil k svojim varčnim načinom in iščeš svojo naslednjo pametno naložbo.

Horoskop za strelce
Horoskop za strelce Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Po več mesecih, ko si bil manj strog glede svojega proračuna, se boš vrnil k svojemu skoraj neopaznemu trudu, ko se Saturnove postaje usmerijo v začetku novembra. Z optimizacijo urnika lahko zmanjšaš svojo porabo. Ko bo tvoj vsakdan manj nor, boš več kuhal doma, namesto da bi leno odpiral aplikacije dostavnih služb.

Horoskop za kozoroge
Horoskop za kozoroge Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Tvoj vladajoči planet Saturn konča dolgo retrogradnost v tvojem finančnem sektorju. V zadnjih nekaj mesecih si porabil veliko denarja za izboljšanje svoje garderobe in samozavesti, zdaj pa moraš zmanjšati svoj proračun, da zagotoviš, da boš lahko dobil praznična darila za vse ostale.

Horoskop za vodnarje
Horoskop za vodnarje Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Zadnji dve leti je bila težka bitka, ko gre za tvoje finance. Vsakič, ko narediš dva koraka naprej, moraš nato narediti tri korake nazaj. Ko se Mars sreča s soncem 18. novembra, lahko končno vzameš stvari nazaj v svoje roke. Če iščeš odlične ponudbe, zlasti na potovanjih ali izobraževanju, jih boš v drugi polovici meseca našel veliko.

Horoskop za ribi
Horoskop za ribi Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekRazvili slušalke s senzorji, ki bodo v pomoč znanosti
Naslednji članekDokazano najboljše strategije časovnega managementa

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.