Horoskop 101: Vse kar moraš vedeti o Bikih

Mesečni horoskop za bike
Mesečni horoskop za bike Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Poslušanje najljubšega podcasta v toplini prasketajočega kamina, uživanje v prvem grižljaju crème brûléeja, potapljanje v peneči kopeli obdani s kristali. Za Bika pravo življenje predstavljajo čutni užitki. In seveda, Biki imajo trmasto žilico, a kdo jim lahko očita? Njihova cona udobja (nekje pod odejo iz kašmirja za 500 evrov) je tako… udobna. Želiš pokukati v bikovo osebnost? Pridi, večerja je pripravljena.

Kaj je Bikov element?

Zemlja. Prizemljena znamenja (Bik, Devica in Kozorog) hrepenijo po strukturi in stabilnosti. Praktični zemeljski elementi, ki jih skrbi tukaj in zdaj, ustvarjajo načrte in se jih držijo. Za te posameznike je sreča prečrtati zadnjo nalogo na (barvno usklajenem) seznamu opravil.

Katere so Bikove najboljše značilnosti?

Besedna zveza »ustavi se in povonjaj vrtnice« popolnoma uteleša Bike. V naši konstelaciji nujnih e-poštnih sporočil, sporočil in potisnih obvestil nas Bik opominja, naj gremo počasi in uživamo v zemeljskih užitkih okoli nas. Zaradi te pomirjujoče prisotnosti jih z veseljem vključimo v svojo družbo. Stabilni prijatelji, partnerji in družinski člani, Biki stojijo ob strani svojim najdražjim v dobrem in slabem.

Oseba stoji z iztegnjenimi rokami in gleda v sončni zahod
Značilnosti horoskopa Bik Foto: geralt iz Pixabay

Katere so Bikove najslabše značilnosti?

Z Bikovo nepremično naravo pride tudi njena nezmožnost rasti. Zemeljsko znamenje se nagiba k temu, da ostane v situacijah, ki mu ne služijo več, kot je služba, ki jo je prerasel, ali strupeno prijateljstvo. To se lahko kaže tudi v trdno zasidranih sistemih prepričanj znamenja, zaradi česar lahko delujejo ozkogledni. Biki se bodo morali naučiti pustiti preteklost za sabo in sprejeti spremembe ter tako preprečiti nevarnost teka na mestu.

Katere so najboljše kariere za Bika?

Pri delu je Bik temeljit in metodičen, raje dela eno nalogo naenkrat, kot pa žonglira z več projekti. Ti ljubitelji narave uspevajo pri praktičnih opravilih, kot so kmetovanje, botanika in poljedelstvo, vendar zaradi Venerinega vpliva, umetnost (ilustracija, notranja oprema ali področja, povezana z modo) postane enako izpolnjujoč poklic. Ne glede na to, katero pot izberejo, zaradi njihove delovne etike in vztrajnosti (tudi pri opravljanju najbolj monotonih nalog) so Biki navadno najboljši zaposleni na kateremkoli delovnem mestu.

Kakšen je Bik kot prijatelj?

Biki so zvesti prijatelji za vse življenje. Za Bika je prijateljstvo dragocen dragulj, ki ga je treba varovati in brusiti vsak dan. Izbirajo, s kom se bodo spoprijateljili, tako da, če si si prislužil zaupanje Bika, imaš srečo. Poskrbeli bodo za tedenske filmske večere, nakupovalne izlete in večerje v tistem suši lokalu, ki ga imajo najraje. Računaj, da ti bo prijatelj Bik dal razumne nasvete in prekleto dobre objeme. Največja stvar, ki jo lahko narediš v zameno, je, da jim poveš, koliko ti pomeni njihovo prijateljstvo.

people, women, talking
Bik horoskop in njegove značilnosti Foto: StockSnap iz Pixabay

Kakšen je Bik kot partner?

Pričakuj srčna sporočila, ljubke večerje za dva in veliko sveč. To Venerino znamenje svojemu partnerju prinaša romantiko in zanesljivost. Ko se Biki odločijo (po skrbnem premisleku) vstopiti v razmerje, tega jemljejo resno. Vendar pa znajo biti izredno neodločni, zato se večkrat znajdejo v situacijah, ko dvomijo in razmišljajo, če so sprejeli pravo odločitev. Kdaj jim misli celo uidejo na pretekla razmerja in kako bi v teh ravnali drugače, če bi le lahko. Vseeno pa jim veliko pomeni predanost, zato za resna razmerja navadno izberejo nekoga umirjenega, zadržanega, stabilnega, saj če zaznajo kakršno koli nestabilnost ljubljene osebe, se lahko prikradejo občutki ljubosumja in posesivnosti.

Katere so Bikove skrite lastnosti?

Medtem ko večina od nas meni, da so vodna znamenja najbolj intuitivna v zodiaku, je Bik tudi globoko instinktiven. Stoični Bik lahko začuti stvari, ki drugim lahko švignejo mimo. Za pristnega Bika to pomeni, da je sposoben zavohati laži in zavajajoče vedenje, ki se dogaja pred njim. Bik »enostavno ve«, ko se oseba ali situacija zdi neiskrena, in se težko otrese teh občutkov.

Zvezdniki v znamenju Bika

Biki so znani po svoji trmi in težavah pri zapuščanju cone udobja, zato te bo morda presenetilo, da so bili revolucionarni misleci Karl Marx, Adrienne Rich in Malcolm X vsi rojeni s soncem v znamenju Bika. Drugi Biki vključujejo politično usmerjena komika Stephena Colberta in Johna Oliverja, igralce Jacka Nicholsona, Renee Zellwegger, Ala Pacina, Jessico Lange in Daniela Day-Lewisa ter novodobnega Roberta Pattinsona in Kirsten Dunst; dive šovbiznisa Cher, Grace Jones, Lizzo, Barbara Streisand in Adele; avtorje Michela Gondrya, Georgea Lucasa, Leno Dunham in Sofio Coppola; pa tudi avantgardna umetnika Salvadorja Dalija in Tristana Tzara. Bika nič ne ustavi, ko je njegovo oko uprto v nagrado, zato so Biki tako inovativni kot prijetni.

karl marx, criticism, philosopher
Karl Marx je bil po horoskopu bik . Foto: wal_172619 iz Pixabay
Prejšnji članekTuristica s težko pričakovano okrepitvijo!
Naslednji članekKaj se dogaja z Balenciago po škandaloznem razkritju?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.