Horoskop Lev: Značilnosti in vse, kar moraš vedeti o Levih

Mesečni horoskop za leve
Mesečni horoskop za leve Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Značilnost horoskopa Lev je, da vpija potrditvene besede kot posušena sobna rastlina. »Tvoja akustična melodija me je ganila do solz.«; »Si spekel te piškote? Nebeški so!«; »Tvojo fotografijo prinesem svojemu frizerju.« Hranijo se s potrditvenim smehom in pogosto potrebujejo aplavz. Ko dobijo pozornost, ki jo potrebujejo (hm, zaslužijo), Levi osvetlijo sobo. Samo bodi previden in ne zanemarjaj teh krhkih bitij (na primer: ignoriranje njihovih sporočil), sicer bodo dramatično oveneli. Tukaj izveš več o horoskopu leva, značilnostih in o tem, kako jih ohraniti srečne.

Kaj je Levov element?

Ogenj. Ne glede na to, ali prižigamo svečo s prečudovitim vonjem ali sedimo pred kresom, si ne moremo kaj, da ne bi strmeli v plamene. Ogenj zahteva našo pozornost in znamenja močne volje, rojena pod tem elementom – Oven, Lev in Strelec – so enako očarljiva. Hitro so navdihnjena in hitro ukrepajo. Ne sanjajo le o svoji naslednji stenski poslikavi ali preživijo tedne v načrtovanju barvnih palet. Primejo čopič in začnejo slikati.

Katere so najboljše značilnosti horoskopa lev?

Vzemi si pet minut za brskanje po strani z astrološkimi memi in že boš Leve označil za besneče ego manijake zodiaka. Toda v življenju zunaj Instagrama in TikToka Levov namen presega strmenje v ogledalo. Namesto tega jih napaja velikodušnost. Znamenja, ki jim vlada sončna energija, želijo razsvetliti druge in so opremljena z ustvarjalnimi značilnostmi, da to uresničijo. Napisali bodo ljudsko pesem, ki govori tvoji duši, poskrbeli, da se boš počutil kot doma s toplim kupom palačink, ali imel govor, ki bo preoblikoval tvoja politična stališča. Izpopolnjen Lev je tisti, ki lahko vidi lasten pozitiven vpliv na ljudi. Zahvala ni potrebna.

sunset, men, silhouettes
Foto: sasint iz Pixabay

Katere so Levove najslabše značilnosti?

Močni in samozavestni Levi si najraje sami utirajo pot. Vodijo dobrodelno prodajo peciva, se usposabljajo za maraton ali odpirajo lastno podjetje za sprehajanje psov. Toda neodvisnost ognjenega znamenja ni vedno dobra stvar. Levu se zdi prošnja za pomoč sramotna, kot da njihovi dosežki ne bodo šteli, če jim bo kdo malo pomagal. Prav tako sovražijo, da jim drugi govorijo, kaj naj naredijo: drobec konstruktivne kritike je dovolj, da jim prebode tanko kožo in rani njihov prefinjen ego. Toda Lev se lahko nekaj nauči od svojega nasprotnega znamenja: čudaškega Vodnarja, osredotočenega na skupnost. Njihov moto: pozabi na osebno priznanje, če ne moremo stopiti skupaj, da bi služili skupnemu dobremu, kakšen je smisel?

Katere so najboljše kariere za Leva?

Igralci, umetniki, športniki, politiki, voditelji podcastov – Levi so mojstri samo izražanja. Če so za nekaj nadarjeni, boš takoj vedel za to (na primer: najprej prostovoljno delo na karaokah ali začetek spletnega dnevnika za predstavitev njihovih popotniških fotografij). Če lahko to vnesejo v svojo kariero, so navdušeni. (Če ne, bodo verjetno pomotoma postali Instagram vplivneži!). Levi so idealisti, ki so odločeni pustiti svoj pečat na svetu. Ne glede na področje bodo našli način za vodenje in navdih.

curtain, microphone, event
Foto: geralt iz Pixabay

Kakšen je Lev kot prijatelj?

Če ceniš poštenost, v svoj krog pripelji Leva. Opozoril te bo na košček ohrovta, zagozdenega med tvojimi zobmi, in ti enostavno povedal, da je čas, da prekineš zvezo s svojim nevzdržnim dekletom. Sami pa prav tako iščejo prijatelje, ki jim lahko zaupajo. Lev je življenje tvoje hišne zabave, saj navdušuje množico s svojim pripovedovanjem zgodb na ravni stand-up komedije in lahkotnimi plesnimi gibi. Toda ta zvest znak je poleg tebe tudi med čiščenjem kozarcev za koktajle in konfetov, potem ko se gostje poslovijo. Podporni Lev je nadarjen za motiviranje svojih prijateljev. Pričakuj motivacijske govore o razlogih, zakaj si zaslužiš povišico, navdihujoče citate, ki bodo preplavili tvojo mapo »Prejeto«, in veliko iskrenih komplimentov.

Kakšen je Lev kot partner?

Čeprav so Levi sami pretirani, pogosto iščejo bolj skromnega ljubimca. Da, uživajo v razkošnem okolju in morajo vedeti, da imajo tvojo popolno pozornost. Toda Levi navsezadnje iščejo nekaj stabilnega in varnega s partnerjem, ki je miren, samozavesten in ambiciozen v sklopu lastnih pogojev. Nič ne ohranja pri življenju strasti, ki jo imajo Levi tako radi, kot malo razdalje v razmerju. Lev obožuje strast ponovnega srečanja, zato jih pogosto najdeš v razmerju na daljavo ali v počasno goreči romanci, ki se gradi postopoma.

love, partnership, relationship
Foto: sciencefreak iz Pixabay

Katere so Levove skrite lastnosti?

Levi uporabijo svoje slavne igralske sposobnosti, ko se pretvarjajo, da jih življenjska razočaranja ne prizadenejo. Prikrivajo svojo zadrego, ko so v študentski vladi preglasovani. Smejijo se, ko prijatelj žali njihovo novo tetovažo. Levi so za masko občutljive duše, ki jim je preveč mar. Toda če bi vas napeljali na njihovo ranljivost, bi vam dali preveč moči.

Zvezdniki v znamenju Leva

Predsednika Barack Obama in Bill Clinton, prečudovite Charlize Theron, Halle Berry, Jennifer Lawrence in Mila Kunis; pop zvezde Joe Jonas, Demi Lovato in Geri Halliwell (aka Ginger Spice); neprimerljiva Whitney Houston; ena in edina Madonna; umetniške in modne elite Andy Warhol, Louis Vuitton, Coco Chanel in Betsey Johnson; kradljivci televizijskih scen Peter Gallagher, Kim Cattrall, Matt LeBlanc in Lisa Kudrow; Dobitniki oskarja Helen Mirren, Antonio Banderas in Hilary Swank; neizmerno nadarjena Steve Martin in Michelle Yeoh; in seveda oba člana na novo združene Bennifer, Jennifer Lopez in Ben Affleck.

obama, barack obama, president
Foto: 271277 iz Pixabay
Prejšnji članekKo se s ChatGPT pogovarja profesor zgodovine
Naslednji članekVpis na fakultete 2023/24: Objavljen je razpis za vpis v prve letnike študija!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.