Horoskop – februar 2016

Horoscope zodiac circle with divination dice. Fortune telling and astrology predictions concept, magic rituals and exoteric experience
Foto: neirfy iz iStock

OVEN

Bolj boste bežali pred težavami, težje jih boste rešili. Zdaj je nevarnost, da zabredete v nehvaležne situacije, saj vam lahko ponagaja nekdo, ki mu niste najbolj pri srcu. Vse to pa lahko preprečite, če boste ohranili svojo samozavest in se o zadevah odkrito pogovorili. S partnerjem se bosta veselila skupnih trenutkov in načrtovala počitnice, ki naj bodo letos nenavadne. Če bi se začeli manj ozirati na okolico in bi se bolj posvetili sami sebi, bi veliko lažje zadihali. Občutek boste imeli, da ste nekako razdvojeni.

BIK

V mesecu februarju bo poudarek na čustvenem življenju. Nikar ne bodite presenečeni, če vam bo Mars v življenje prinesel nekoga, na katerega ste bili vezani v preteklosti, pa morda še nista razčistila svojega odnosa. Ne bojte se strastnih energij in direktne komunikacije, ki vam bo pripomogla na vsakem koraku. Finančne zadeve se bodo razbistrile v zadnjih dneh februarja. Če boste samo razmišljali, kaj bi bilo za vas dobro, se boste težko pomaknili naprej. Vse težave bodo rešljive z diplomatskim pogovorom.

DVOJČKA

Preveč ste prepričani, da imate vedno prav. Zdaj je čas, da priznate svoje napake in se začnete težav, ki so povezane s področjem študija, lotevati na drugačen način. Nekdo vam bo v sredini meseca februarja povzročil nekaj slabe volje s svojimi dejstvi, ki vam ne bodo najbolj všeč. V konflikte se tokrat ni priporočljivo spuščati, raje se situaciji prilagodite. Zadnji dnevi v mesecu bodo nekoliko razburkani, saj boste razpeti med poslovnim in čustvenim življenjem.

RAK

Mnogi od vas se boste ta mesec znašli v globokem raziskovanju in prišli boste do nekaterih življenjsko pomembnih zaključkov. V vašem dnevnem sanjarjenju bo veliko vlogo odigralo vaše ljubezensko življenje in povsem mogoče je, da boste mnogi premišljevali o zaključku tega poglavja v svojem življenju. Na novo odprta vrata, novi začetki in nova prizadevanja vas bodo napolnili z energijo. Samski se lahko veselite vročih trenutkov zaradi privlačnega novinca v vaših družbenih krogih.

LEV

V prvih dneh meseca februarja bodite pozorni na mogočo ljubezensko zmešnjavo. V tem času ničesar ne jemljite dobesedno. Postavljajte vprašanja in ne predvidevajte, da lahko nekomu berete misli. Tistim, ki se prepirajo glede denarja, bo ta mesec dovolil, da vidite jasno pot k uspešni rešitvi. Samski se pripravite na podaljšane delavnike, saj se bo potencialen kandidat nahajal v vaši bližini. Zaradi Venerine prisotnosti boste mnogi omedlevali v prisotnosti prijetnih oseb nasprotnega spola.

DEVICA

Dnevi v sredini februarja bodo nekoliko naporni, saj ste na študijskem področju nekoliko v zaostanku. Treba bo zavihati rokave in se osredotočiti na trdo delo. Primanjkovalo vam bo samozavesti, da bi dokončno rešili določene situacije, ki vas zavirajo pred napredkom. Zadnji dnevi v mesecu vam bodo veliko bolj naklonjeni. Takrat je smiselno narediti premike na čustvenem področju. Vaše nežne energije bodo opažene s strani oseb nasprotnega spola. Imeli boste občutek, da se tokrat vse vrti okoli vas.

TEHTNICA

Negotovost, ki ste je bili deležni v zadnjem obdobju, se počasi umika vstran. Na zadeve boste začeli gledati v drugačni, bolj pozitivni luči, pri tem pa vam bo v veliko pomoč tudi nekdo, ki ste ga postavili v zadnjem času na nekoliko stranski tir. Domače, družinsko okolje vam bo v februarju pisano na kožo, saj se boste tam počutili varno in zaželeno. Samski pojdite konec meseca med ljudi. Ostanite naklonjeni osebi, za katero ste se odločili, in nikar ne padajte na lepe besede nekoga, ki vas bo le zavajal.

ŠKORPIJON

Mnoge od vas lahko v mesecu februarju doleti ljubezenski šok, saj bodo dejanja ali besede neke osebe popolnoma neutemeljene. Nobenega smisla nima analizirati tega, kar se dogaja v vašem ljubezenskem življenju. Prepustite se toku in videli boste, kam vas bo ta pripeljal. Ko enkrat sprejmete dejstvo, da nič ne ostane enako za vedno, boste veliko lažje upravljali svoje ljubezensko življenje. Študij bo potekal brez zapletov.

STRELEC

Prva polovica meseca februarja bo polna nihanj in raznih presenečenj. Zaradi planetarnih vplivov si lahko narobe razlagate resne namene neke osebe. V nekaterih primerih bo nekdo celo dobil napačno predstavo o vas. Bodite previdni pri tem, kaj delate in govorite, in bodite pozorni na mogoče nesporazume s partnerjem ali nekom, ki naj bi to postal. Za samske, ki iščejo ljubezen, je to ljubezenski mesec. Ljubezenske energije bodo skoraj zagotovo pred vaša vrata poslale primernega kandidata oziroma kandidatko.

KOZOROG

Ta mesec je pomembno, da ne predvidevate, da veste ali razumete, kaj nekdo čuti, ne da bi vam prej o tem kaj povedal. Mogoče je, da planetarni vplivi povzročajo zmedo in stvari ne vidite v takšni luči, kot dejansko so. Merkur, Venera in Jupiter se vas bodo dotaknili, zato bodo vaša čustva bolj intenzivna, po drugi strani pa boste nekoliko eksplozivni. Obdobje, ki je pred vami konec meseca, predstavlja edinstveno priložnost, da najdete ljubezen ali obnovite nekoč strastno ljubezensko afero.

VODNAR

Na čustvenem področju se vam počasi obeta boljše obdobje, ko boste prišli na svoj račun tudi tisti, ki ste bili do zdaj v zmedenem stanju in težavah. Odnosi se bodo stabilizirali v drugi polovici meseca februarja. S trudom in dobro voljo boste prišli do odličnih rezultatov, ki vam bodo vlili motivacijo, da se povzpnete še višje, kot ste si začrtali. Veliko bo strasti, vznemirljivih pogovorov in želja po avanturah, vendar bodite pozorni, da ne prizadenete svoje boljše polovice.

RIBI

Vaše ljubezensko življenje ni ravno v najboljšem stanju. Čas je, da zavihate rokave in se začnete soočati s situacijo, saj se vam bodo v nasprotnem primeru vse te energije preusmerile še na druga področja. V drugi polovici meseca februarja se vam bo zdelo, da so vsi usmerjeni proti vam, nato pa bodo vaši občutki bolj pozitivni. Energije, ki jih boste začutili, poskusite nadzorovati. Nekdo vas bo razjezil s svojimi pripombami.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.