Ljubezenski horoskop za julij 2024

Ljubezenski horoskop
Ljubezenski horoskop Foto: Peach_iStock iz iStock

O ja, ljubezen, romantika in simpatije – to je julij. Poletje je tu, kar pomeni vročino in vročico. Mesečni horoskop za ljubezen v juliju napoveduje prihod neviht in mirnosti, še bolj pa marsičesa zanimivega v svetu ljubezni. Preveri, kako bodo zvezde vplivale na ljubezen v tokratnem ljubezenskem horoskopu.

Preberi še mesečni horoskop za julij 2024 in izvedel boš, na katere datume moraš biti dodatno pozoren.

Ljubezenski horoskop: Oven – 21. marec do 19. april

To je poletje ljubezni! Z Venero v Levu in tvojim romantičnim sektorjem od 11. julija je vročina prisotna in morda se boš znašel v skušnjavi, da bi ponovno obiskal vroča (a problematična) spogledovanja lanskega poletja. Vendar je vseeno bolje, da poiščeš nove možnosti. Vsa strast tega sveta ne more nadomestiti občutka negotovosti.

Ljubezenski horoskop za ovne
Ljubezenski horoskop za ovne Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Bik – 20. april do 20. maj

Čeprav si navadno tisti, ki ti radi snubijo, boš ta mesec bolj zadovoljen, ko boš prevzel vajeti svojega ljubezenskega življenja. Zakaj bi čakal, da te ogovorijo v baru, če že točno veš, koga si želiš?

Ljubezenski horoskop za bike
Ljubezenski horoskop za bike Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Dvojčka – 21. maj do 20. junij

Čeprav sta to poletje dve polni luni v Kozorogu (21. junij in 21. julij) poskrbeli, da se boš sprijaznil z dinamiko moči v svojih odnosih, si ta mesec zelo osredotočen nase in na svojo lastnino. Če hodiš z nekom, ki ne kaže enake naklonjenosti, je čas, da ga pustiš.

Ljubezenski horoskop za dvojčka
Ljubezenski horoskop za dvojčka Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Rak – 21. junij do 22. julij

To poletje imata dve polni luni (21. junij in 21. julij) v tvojem sektorju partnerstva. Prejšnji mesec so ti dali resnično preverjanje, kako se in kako se ne pojavljaš najpomembnejšim ljudem v svojem življenju. Ta mesec je namenjen občutku vpliva resnične soodvisnosti.

Ljubezenski horoskop za rake
Ljubezenski horoskop za rake Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Lev – 23. julij do 22. avgust

Če si samski, počakaj, da se tvoja sezona začne 22. julija, da se vrneš na aplikacije ali pa pojdeš na zmenek na slepo s prijateljevim prijateljem. Venera je v tvojem znamenju od 11. julija, kar pomeni, da je najboljša stvar za negovanje tega meseca ljubezen do sebe. Privošči si, prav?

Ljubezenski horoskop: Devica – 23. avgust do 22. september

Če že nekaj časa hodiš na zmenke, boš ta mesec morda čutil pritisk, da moraš »stvari potrditi«, saj te prijatelji in družina nenehno sprašujejo, kdaj boš naredil naslednji korak. Morda boš želel počakati na sezono naslednjega meseca za trd pristanek. Pojdi po svoji časovnici.

Ljubezenski horoskop za device
Ljubezenski horoskop za device Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Tehtnica – 23. september do 21. oktober

Konec junija si dosegel ključni trenutek v svojem ljubezenskem življenju. Možnosti so bile jasne: zavezati se ali oditi, julij pa je za to, da sprejmeš katero koli pot, ki jo izbereš. Če hodiš na zmenke, je to odličen mesec, da prijateljem predstaviš novega ljubimca, in če si samski, je zdaj pravi čas, da se posnameš s tisto srčkano simpatijo.

Ljubezenski horoskop za tehtnice
Ljubezenski horoskop za tehtnice Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Škorpijon – 22. oktober do 21. november

To je težaven mesec, ko gre za ljubezen in odnose. Občasne povezave ti preprosto ne pomagajo, vendar se počutiš zelo občutljivo v bližini najpomembnejših ljudi v vašem življenju. Če še nisi raziskoval možnosti terapije, je zdaj pravi čas, da jo začneš.

Ljubezenski horoskop za škorpijone
Ljubezenski horoskop za škorpijone Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Strelec – 22. november do 21. december

Ugodna povezava Venere in Jupitra 21. julija ti omogoča, da utrdiš potovalne načrte z ljubimcem ali pa zmenek, kjer ugotoviš, da si vedno sanjal o tem, da bi videl severni sij. Povezave, ki jih vzpostaviš to poletje, naj bi trajale in prinašale dolgoročne koristi.

Ljubezenski horoskop za strelce
Ljubezenski horoskop za strelce Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Kozorog – 22. december do 19. januar

Julij je zate, Rak, namenjen predvsem odnosom. Stvari so še posebej sladke in romantične, medtem ko je Venera v tvojem sektorju partnerstva do 11. julija, zato daj prednost nočnim zmenkom v prvem delu meseca.

Ljubezenski horoskop za kozoroge
Ljubezenski horoskop za kozoroge Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Vodnar – 20. januar do 18. februar

Venera se premakne v leva in tvoj sektor odnosov 11. julija, zaradi česar je ta mesec posebej prijeten čas za spodbujanje globokih povezav. Ne glede na to, ali načrtuješ pobeg z ljubimcem ali pa si nervozen zaradi obetavnega tretjega zmenka, uživaš tako v užitku kot v predanosti.

Ljubezenski horoskop: Ribi – 19. februar do 20. marec

Mlada luna v raku 5. julija je v tvojem sektorju romantike in ustvarjalnosti. Ker je Venera tudi v tem delu tvoje karte, je to še posebej ugoden čas za oživitev tvojega spolnega življenja, vrnitev na zmenke ali ponovno vzpostavitev stika s svojo igrivo stranjo.

Ljubezenski horoskop za ribi
Ljubezenski horoskop za ribi Foto: Silver Place iz iStock

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekRazvijajo nov (grozljiv) način kaznovanja: je to prihodnost?
Naslednji članekApple Intelligence – kaj ponuja Applova novost?

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.