Ljubezenski horoskop za junij 2024

Ljubezenski horoskop
Ljubezenski horoskop Foto: Peach_iStock iz iStock

Sicer je že daleč od dneva, za katerega pravimo, da se ptički ženijo, a ker nam jo je vreme že večkrat zagodlo, bomo maj oklicali za ljubezenski mesec leta. Mesečni horoskop za ljubezen v maju napoveduje prihod poletja, toplih oz. vročih dni in marsičesa zanimivega. Preveri, kako bodo zvezde vplivale na ljubezen v tokratnem ljubezenskem horoskopu.

Preberi še mesečni horoskop za junij 2024 in izvedel boš, na katere datume moraš biti še dodatno pozoren.

Ljubezenski horoskop: Oven – 21. marec do 19. april

Venera se sreča s soncem 4. junija, kar označuje pomemben premik v zgodbi planeta ljubezni: trenutek, ko se iz borke spremeni nazaj v ljubimca. Samski ali v partnerstvu, tvoji najboljši ljubimci so ta mesec tisti, s katerimi se povežeš na intelektualni ravni. V tem mesecu pomeni veliko srečati nekoga na tej ravni.

Ljubezenski horoskop za ovne
Ljubezenski horoskop za ovne Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Bik – 20. april do 20. maj

Osebna rast je zate v mesecu juniju veliko bolj pomembna kot katere koli ljubezenske zadeve. Toda če si vpleten, boš morda ugotovil, da se povezuješ z zaljubljenimi ljubimci, ki mejijo na zadušljivost. Samooskrba je najpomembnejša stvar, ki jo lahko trenutno počneš, le pazi na pretiravanje. Naj bo vroče, a pazi, da se ne opečeš.

Ljubezenski horoskop za bike
Ljubezenski horoskop za bike Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Dvojčka – 21. maj do 20. junij

Če se ta mesec resnično počutiš kot na morju, lahko najdeš temelje v svojih partnerstvih, še posebej okoli polne lune v Kozorogu 21. junija. Včasih je najboljše zdravilo osredotočanje na težave nekoga drugega.

Ljubezenski horoskop za dvojčka
Ljubezenski horoskop za dvojčka Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Rak – 21. junij do 22. julij

Letos si prišel tako daleč, kot si, s podporo partnerjev, ljubimcev in vseh najboljših prijateljev. Ljubezen je povsod in če si samski, boš morda koga spoznal zunaj. Imej odprte oči ob predstavitvi knjige najboljšega prijatelja ali rojstnodnevni zabavi najljubšega sodelavca.

Ljubezenski horoskop za rake
Ljubezenski horoskop za rake Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Lev – 23. julij do 22. avgust

Toliko zadnjega leta si porabil za to, da si se rešil težkih odnosov, zaradi katerih si se počutil zapleteno in majhno. Življenje v romantični fantaziji je lahko zabavno, a ne takrat, ko dovoliš, da te ovira pri sprejemanju resničnih obveznosti. Ne dovoli, da bi ti romantične sanje preprečile doseganje ciljev.

Ljubezenski horoskop: Devica – 23. avgust do 22. september

Čeprav je velik del tega meseca osredotočen na kariero, napredovanje ali snubljenje, je 21. junija polna luna v Kozorogu, ki pripelje romantično situacijo do vrhunca. Nekaj, kar si začel januarja, je zdaj razkrito kot usoda ali neuspeh.

Ljubezenski horoskop za device
Ljubezenski horoskop za device Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Tehtnica – 23. september do 21. oktober

Zaradi načina, kako si bil vzgojen, si moral razviti nekoliko trdo zunanjost. Tvoj notranji čustveni svet se pogosto zdi kot kamnita trdnjava. Polna luna v Kozorogu 21. junija osvetli nekatere od teh kamnitih zidov in te spodbudi, da nekoga sprejmeš v svoje globine. Kar pravi horoskop, je: povabi svojo simpatijo k sebi in opazuj, kaj se bo zgodilo.

Ljubezenski horoskop za tehtnice
Ljubezenski horoskop za tehtnice Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Škorpijon – 22. oktober do 21. november

Junij je za težke pogovore. Po toliko spremembah v tvojih odnosih v zadnjem letu je čas, da obrežeš nekaj listov, da narediš prostor za še večjo rast. Najlažji način, da se odločiš, ali bi moral ostati ali oditi, je iskren odgovor na to vprašanje: ali si na isti strani?

Ljubezenski horoskop za škorpijone
Ljubezenski horoskop za škorpijone Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Strelec – 22. november do 21. december

Del rasti in razvoja skozi odnose je sprejetje dejstva, da ne moreš pričakovati, da bo ena oseba zadovoljila vse tvoje potrebe. Kako se lahko razširiš izven svojega primarnega partnerja ali prijatelja in najdeš več podpore?

Ljubezenski horoskop za strelce
Ljubezenski horoskop za strelce Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Kozorog – 22. december do 19. januar

Zadnje leto je prineslo veliko pretresov v tvojem romantičnem življenju in ta mesec prinaša še zadnji premor, ki te bo bolj uskladil z resničnimi željami (okoli 9.-11. junija). Na širši družbeni ravni je svoboda, ki jo trenutno iščeš, navdih za tvoje najbližje prijatelje, lahko pa tudi sproži nekaj ljubosumja. Ne dovoli, da predvideni strah pred drugimi zamegli tvoje cilje.

Ljubezenski horoskop za kozoroge
Ljubezenski horoskop za kozoroge Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Vodnar – 20. januar do 18. februar

Če si samski, mlada luna v dvojčkih 6. junija označuje skoraj psihedeličen nov začetek v tvojem ljubezenskem življenju. Morda boš srečal nekoga, ki je resnično zunaj tega sveta, čudnega, a hkrati prizemljenega. In če si v partnerskem odnosu, je to čudovit čas za oživitev romance in raziskovanje novih pripomočkov.

Ljubezenski horoskop: Ribi – 19. februar do 20. marec

Polna luna v Kozorogu 21. junija je veliko bolj praktična kot romantična in zate govori o iskanju temeljev v prijateljstvih in skupnosti. Kot rečeno, je morda tudi čas, da sprostiš pričakovanja glede določenih prijateljstev ali sanj, ki se preprosto ne uresničijo.

Ljubezenski horoskop za ribi
Ljubezenski horoskop za ribi Foto: Silver Place iz iStock

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekRoland Barthes – Camera Lucida: Esej o fotografiji
Naslednji članekRecept za enega najbolj priljubljenih koktejlov na svetu

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.