Mesečni horoskop za april 2024

Mesečni horoskop
Mesečni horoskop Foto: sarayut iz iStock

Mesečni horoskop za april je tukaj! Na prvem mestu pa pravi, da bodi previden, ko vstopiš v osrčje sezone mrkov. Merkur se prvega dne v mesecu obrne retrogradno v bojevitem Ovnu, kar te izziva, da posvetiš več pozornosti svojim prenagljenim odločitvam. Tvoji impulzi bodo vodili v tvegane nakupe in nevarne ljubezenske zadeve, ko bo Venera 5. aprila dirkala skozi Ovna. Zavladaj svojim strastnim izbruhom.

Popoln sončni mrk v Ovnu 8. aprila prinese bleščečo predstavo in te spodbudi, da premagaš svoje strahove in postaneš boljša različica samega sebe. Ko prevzameš svojo usodo, ne dovoliš, da razkošje v življenjih drugih spodbuja nesmiselno tekmovalnost, še posebej, ko se 20. aprila začne sezona materialističnih Bikov.

Pričakuj, da boš 23. aprila pod polno luno v Škorpijonu sprostil svoja težka čustvena bremena. Ta intenzivna in psihološka lunacija razkriva, kaj te je ves čas zadrževalo. Zbistri misli, opusti preteklost in brez težav boš sprejemal enostavne odločitve 25. aprila, ko se konča Merkurjevo vrtenje skozi Ovna.

Venera je spet v gibanju in poveča tvojo čutno in romantično energijo, ko se 29. aprila vali skozi Bika. Naslednji dan se Mars vrne domov k petardnemu Ovnu. Spomni se, kako dobro je biti živ. Z obnovljenim udobjem in močjo počni, kar imaš rad.

Mesečni horoskop oven

Prerivanje in mučenje, da bi se kaznoval, ker nisi tam, kjer si si predstavljali, da boš, ne bo utrlo trajne poti do uspeha. Ponovno razmisli o svoji življenjski poti in obljubah, ki si si jih zadal. Sončni mrk 8. aprila bo zagotovil, da boš šel naprej s samozavestjo in izpolnil lastna pričakovanja. Dvig energije in motivacije, na katerega si čakal, se bosta pojavila, ko te bo akcijski planet Mars 30. aprila potisnil v novo življenjsko smer. Zaupaj svojim instinktom.

Mesečni horoskop za ovne
Mesečni horoskop za ovne Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop bik

Tvojo vzdržljivost preizkuša sončni mrk 8. aprila, ki te izziva, da opustiš navado zadrževanja. Nehaj ravnati proti svojim interesom in se upirati ukrepom, ki te bodo osvobodili. Sezona Bikov prihaja 20. aprila in te postavlja v središče pozornosti. Vendar bo naraščanje napetosti v tvojih odnosih prineslo lekcije o odpuščanju. Spusti ljudi, ki jih imaš rad, in se osvobodi dolgotrajnega obžalovanja. Tvoje napake so za tabo.

Mesečni horoskop za bike
Mesečni horoskop za bike Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop dvojčka

Naj tvoji konkurenti postanejo tvoji najdragocenejši sodelavci. Navdih črpaj od tistih, za katere meniš, da so grožnja. Čarovnija se bo pojavila, ko se boš osvobodil bremena, da bi jo poskušal narediti sam. Pridobi moč iz skupnosti, ki želi videti tvoj uspeh, in ambicije bodo poskočile pod sončnim mrkom 8. aprila. Vsake misli ni treba deliti. Svoja ognjevita mnenja zadrži zase, sicer te lahko do konca meseca zvabijo v vroče spletne debate.

Mesečni horoskop za dvojčke
Mesečni horoskop za dvojčke Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop rak

Postavi se na noge in uveljavi nov začetek svoje kariere. Če si 5. aprila izgubil stik s svojim namenom, naj te Venera v Ovnu spomni, kje je tvoja strast. Ko boš ponovno pridobil pogum, da boš ubral svojo pot in prenehal iskati odobravanje drugih, boš neustavljiv. Če se zavzemaš za to, kar je prav, boš dvignil svoj sijajni ugled, vpletanje v ostre javne spore pa ga bo poškodovalo. Pametno izbiraj svoje bitke, ti svetuje mesečni horoskop.

Mesečni horoskop za rake
Mesečni horoskop za rake Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop lev

Retrogradni Merkur se začne na prvi april in prinaša priložnosti za razmislek o pogovorih, ki jih imaš z ljudmi, ki ne delijo tvojih vrednot ali prepričanj. Okrepi svojo sposobnost komuniciranja z ljudmi iz različnih družbenih slojev in v prihodnosti se boš izognil napetim in mnenjskim debatam. Pred tabo je poglavje globokega zdravljenja, saj polna luna v Škorpijonu 23. aprila osredotoči tvoje spomine na otroštvo. Čas je, da sprostiš zamere, ki jih gojiš do družinskih članov, in se osvobodiš preteklosti.

Mesečni horoskop za leve
Mesečni horoskop za leve Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop devica

Zaslužiš si ljubezen, Devica – tudi če nisi »popolna«. Ne zavračaj naklonjenosti in podpore, za katero globoko v sebi veš, da jo potrebuješ. Gledanje sveta skozi lečo suma škoduje tvoji intuiciji in optimizmu. Na srečo ti bo polna luna v Škorpijonu 23. aprila pomagala premagati nagon po iskanju napak, pomanjkljivosti in težav v tvojem okolju. Ko se mesečni horoskop izteka, se izogibaj fizičnim in finančnim tveganjem. Rezanje ovinkov za napredovanje ni vredno težav, ki bi jih lahko povzročilo.

Mesečni horoskop za device
Mesečni horoskop za device Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop tehtnica

Tvoje izkušnje ne narekujejo tvoje vrednosti. Osvobodi se bremena svoje bolečine, ki je oblikovalo vašo samopodobo. Vodi s potrpežljivostjo, prijaznostjo in pomirjujočim fizičnim dotikom, da olajšate nastajajoče spore v tvojih odnosih. Poglej dlje od svojih izkušenj in postani boljši poslušalec in pozoren ljubimec. Domine se postavljajo na svoje mesto in prinašajo čudovite rezultate, ki te bodo nagradili za prevzem pobude. Povabi nekoga na zmenek. Deli svoje najgloblje strahove z zaupanja vrednim prijateljem. Odpusti osebi, ki ti je storila krivico.

Mesečni horoskop za tehtnice
Mesečni horoskop za tehtnice Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop škorpijon

Poskrbi zase, Škorpijon, tudi če to pomeni, da spremeniš svoje prioritete, da bodo ustrezale tvojim potrebam. Izboljšaj svoj življenjski slog in opazil boš hiter napredek v svojem dobrem počutju. Ko se počutiš osveženo in pomlajeno, boš z lahkoto ustvaril pomembne spremembe v svojem poklicnem življenju. Prav tako boš videl, kako se romantične vezi krepijo 19. aprila, ko se Venera premakne v Bika sredi mesečnega horoskopa. Izogibaj se nepremišljenemu delovanju, ko se mesec izteka. Nepričakovane poškodbe bodo prekrižale tvoje načrte.

Mesečni horoskop za škorpijone
Mesečni horoskop za škorpijone Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop strelec

Planeti se vrstijo, da ti vlijejo strast in navdih. Življenje se lahko spremeni v trenutku. Pričakuj nenadna romantična srečanja ali začetek novega in izpolnjujočega ustvarjalnega projekta. Začetek mesečnega horoskopa, natančneje 5. aprila, te Venera spodbuja, da odpreš svoje srce ljubezni in te opominja na pomen izkazovanja naklonjenosti pravim ljudem. Ko se posvetiš svojim kariernim ciljem, bodi marljiv, tudi če je napredek počasen. Neustrašno sledi svojim interesom in uživaj v trenutku, ko se dobre stvari postavljajo na svoje mesto.

Mesečni horoskop za strelce
Značilnosti horoskopa Strelec Foto: on Pixabay

Mesečni horoskop kozorog

Je tvoje potrpljenje kratko in jeza hitra? Popravljanje odnosov z umirjanjem napetosti z družinskimi člani bo prineslo obnovitveni začetek mesečnega horoskopa. Naj te zdravilni duh polne lune v Škorpijonu 13. aprila navdihne, da sprostiš dolgoletne zamere. Naj ti dejanja nekdanjih prijateljev ne preprečijo, da bi odprl svoje srce novim ljudem in izkušnjam. Zmenek, ustvarjalni projekt, nov hobi ali razkošna poslastica so lahko ravno tisto, kar potrebuješ, da znova razvneš svoje strasti.

Mesečni horoskop za kozoroge
Mesečni horoskop za kozorogeFoto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop vodnar

Spremeni svoj pogled, da spremeniš svoje življenje. Monumentalni premiki, ki se zgodijo v mesečnem horoskopu aprila, ti bodo pomagali ugotoviti, kje si se prezgodaj odzval. Priznaj svoje napačne korake; ne bodi preveč trmast. Ko se boš globlje zavedal svojih temeljnih vrednot, se boš dvignil nad netočne sodbe drugih ljudi. Ko pa se mesec bliža koncu, pričakuj, da boš pritegnil nasprotnike zgolj zato, ker si sami in izražaš svoje mnenje. Ne bodi prenagljen ali agresiven, da bi dokazal svoj pogum.

Mesečni horoskop za vodnarje
Mesečni horoskop za vodnarje Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop ribi

Bolj si samozadosten, kot se zavedaš. Uveljavi svoje želje, vendar se imej dovolj rad, da se izogneš vplivu zunanje potrditve. 8. aprila te bo močan sončni mrk spomnil na tvojo vrednost. Morda te bo zamikalo, da bi opustil odlično idejo samo zato, ker nekdo drug ne verjame v tvojo vizijo. Naj te sezona Bikov, ki se začne 20. aprila, motivira, da vztrajaš pri svojih načrtih. Prizadevaj si za svoje finančnim ciljem in ohrani samozavesten odnos. Kaj je najslabše, kar se lahko zgodi?

Mesečni horoskop za ribe
Mesečni horoskop za ribe Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekZaradi tega je pametno med vadbo poslušati glasbo
Naslednji članekOcena filma: Godzila in Kong: Novi imperij

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.