Mesečni horoskop za maj 2024

Mesečni horoskop za maj
Mesečni horoskop za maj Foto: Galeanu Mihai iz iStock

Maj je tu in z njim mesečni horoskop za maj, ki prinaša toplino, razodetja in lunine premike, ki bodo razkrili marsikaj. Kaj za tvoj znak zodiaka prinaša horoskop za maj 2024? Preberi svojega in spiši svojo pot v letu.

Mesečni horoskop Oven

Ali ti še vedno zvoni v ušesih zaradi fiaska z mrkom v aprilu? Nič hudega, saj je najboljše upoštevati maj kot obdobje ohlajanja. Na srečo je nekaj udobnih tranzitov Bika, ki te bodo prizemljili. Z mlado luno v Biku, ki 8. maja vstopi v polje notranje varnosti, razmisli, kaj moraš izboljšati in se umakni, kar ti dejansko vzame preveč časa in energije. Tudi stvari, ki so se nekoč zdele dobre, te morda ne navdihujejo več. Nekaj več kot teden dni kasneje se Merkur premakne v Bika s 16. majem in ti ponudi roko, da upočasniš svoj pretirano aktiven um in olajšaš svoj vsakodnevni urnik. Načrtuj hiter vikend pobeg v čast polni luni v Strelcu, ki bo 23. maja padla v hišo raziskovanja. Če bi lahko bil kjerkoli na svetu, kje bi bil in kdo bi bil ob tebi?

Mesečni horoskop za ovne
Mesečni horoskop za ovne Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Bik

Minilo je več kot teden dni od konjunkcije Jupitra in Urana, in naslednji teden bosta še vedno blizu. Torej, začni mesečni horoskop, kot si mislili, in nosi svoj vizionarski klobuk. Z mlado luno v Biku, ki sije nate, boš morda le prejel malo sreče za svoja prizadevanja. Postavi si nekaj drznih namenov, zaradi katerih se boš tresel, da preizkusiš svoja prepričanja. Polna luna v Strelcu se ugnezdi v območju filozofskega čudenja. Ne pozabi, da je bolj pomembno, da si zastaviš prava vprašanja o svoji prihodnosti, kot da najdeš odgovore v učbenikih. Kako iskanje bogastva vpliva na tvoj pogled na identiteto in samospoštovanje? Ne glede na to, koliko števk imaš na bančnem izpisku, si še vedno vreden vsega!

Mesečni horoskop za bike
Mesečni horoskop za bike Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Dvojčka

Če se počutiš, kot da bi želel leteti pod radarjem, ti bo kopica planetov v tvojem območju sanj in nezavesti to tudi pojasnila. Toda lepota tega, da si izven družbenega kaosa, je v tem, da imaš lahko s seboj bolj intimen odnos. 8. maja se pojavi mlada luna v Biku, ki ti pomaga, da se duševno opustiš izkušenj, ki bi lahko negativno vplivale na to, kako se vidiš v ogledalu. Sezona tvojih rojstnih dni se začne 20. maja in do takrat boš pripravljen deliti svoj divji, igrivi jaz v visoki ločljivosti. Nekaj ​​dni kasneje, 23. maja, se polna luna v Strelcu izstreli v sektor odnosov in Venera se premakne v Dvojčka. Tvoji prijatelji, romantične zveze in poslovni partnerji te morajo na nek način navdihniti ali vsaj nasmejati.

Mesečni horoskop za dvojčke
Mesečni horoskop za dvojčke Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Rak

Sanjati nove sanje pomeni, da je nek del tebe pripravljen dodati ali odvzeti tisto, kar je v načrtih. Nič ni vklesano v kamen, vključno z željami in živahnimi težnjami. 8. maja boš začel dobivati predstavo o mesečnem horoskopu, ko bo mlada luna v Biku pristala v tvojem naročju. Ko se Merkur premakne v Bika 16. maja, ti bo dal vzdržljivost in osredotočenost, da idejo spremeniš v oprijemljiv paket. Samo zapomni si, da ti ni treba nikomur pretirano razlagati svojega načrta, še posebej, ker sezona Dvojčkov prihaja v tvojo hišo nezavednega od 20. maja dalje. Ali na skrivaj hrepeniš po podpisu vrstnikov, ki bi potrdil načrte? Morda moraš zgraditi več notranjega zaupanja, preden si pripravljeni zapustiti svojo ustvarjalno plat. In tudi to je v redu! Nostalgične misli na vsakogar, s katerim si imel iskrene klepete ob treh zjutraj, lahko zbodejo tvojo dušo.

Mesečni horoskop za rake
Mesečni horoskop za rake Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Lev

Mesečni horoskop v maju pravi, da boš o karieri veliko razmišljal in mlada luna v Biku 8. maja je pravi trenutek, da se vprašaš: »Kateri deli kariere mi pomagajo, da postanem boljši jaz?« Najti del namena in poklicanosti v tem, s čimer se preživljate, je verjetno med glavno peterico vaših prioritet. Do trenutka, ko se 23. maja zbudiš iz budilke, polna luna v Strelcu pristane v tvojem območju ustvarjalnih raziskovanj. Vprašaj se: če bi imel bogatega pokrovitelja, ki bi sponzoriral tvojo ustvarjalno vizijo, s kakšno idejo bi začel? Zdaj pa pojdi in razišči.

Mesečni horoskop za leve
Mesečni horoskop za leve Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Devica

Nič ni hujšega kot stavek »sem ti rekel« in včasih lahko to storimo tudi sami sebi. Običajno si precej nagnjen k tveganju, preprosto zato, ker si morda enkrat ali dvakrat poskusil srečo in bil nekoliko razočarani. Toda kozmični red zahteva, da ta prepričanja, ki sekajo sanje, odložiš v koš za smeti. Ta mlada luna v Biku, ki ji vlada Venera, pokuka v hišo razširjanja obzorij. Kako je videti raziskovanje novega ozemlja v lastnih mislih? Če spremeniš svoj pogled na to, boš odprl škatlo priložnosti, za katere sploh nisi vedel, da obstajajo. Sprememba teh miselnih delčkov ti bo pomagala, da boš 26. maja stopil v novi portal Jupitra v Dvojčkih s še več magije manifestacije.

Mesečni horoskop za device
Mesečni horoskop za device Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Tehtnica

Ko se o nečem odločiš, nič ne more spremeniti tvojega stališča. In tako, z mlado luno v Biku, ki vstopa v tvoje območje preobrazbe, se zdi, da se bo vse, na čemer si sedel, kmalu končalo. Utrujajoče je, ko se misli vrtijo v krogu, kajne? No, ta mesec lahko najdeš nekaj olajšanja. Tudi če se 23. maja premisliš, ti bo polna luna v Strelcu vlila samozavest, da uporabiš svoj glas in govoriš iz srca. Si imel željo po študiju nečesa povsem tujega in novega? Mesečni horoskop v maju nas nauči, da nikoli nismo prestari ali prepozni, da bi se naučili nečesa neobičajnega.

Mesečni horoskop za tehtnice
Mesečni horoskop za tehtnice Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Škorpijon

Škorpijoni, mesečni horoskop pravi, da je pri vas tako, da ko umaknete roke s krmila svojih odnosov, ste lahko obsedeni z delom ali celo s tem, kako si zjutraj natančno skuhate kavo. Tvoje povezave potrebujejo tvojo prisotnost in popolno pozornost. Tvoj način, da se ljudje počutijo »videne«, je eno tvojih največjih daril in mlada luna v biku 8. maja te bo spomnila na to. Toda ulov tega mesečnega horoskopa je, da postaneš bolj sam, ko na mizo ponudiš svojo ranljivost, tako da ni skrivanja! Če povežeš mlado luno s polno luno v Strelcu 23. maja, boš morda imel več priložnosti za sodelovanje, kar bi se lahko izkazalo za precej donosno. Samo poskrbi, da se vrednote in načela o tem, kako želiš delovati, postavijo na svoje mesto.

Mesečni horoskop za škorpijone
Mesečni horoskop za škorpijone Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Strelec

Vse, kar naredi delo bolj prizemljeno in manj kaotično, je pravi balzam, ki ga potrebuješ. Del tvoje karte, ki vlada Biku, je hiša dela, rutine in vsakodnevnega urnika. Torej, z mlado luno in Merkurjemv Biku, ki se ta mesec zaporedno premikata tja, 8. in 16. maja, te lahko podpira pri urejanju majhnih podrobnosti življenja, tako da lahko v svoje življenje povabiš več ustvarjalnega toka. Ne pozabi se raztegniti, piti zelenega čaja in si privoščiti odmora pred spanjem. Kam se odpravljaš in kaj moraš raziskati? S polno luno, ki pade v tvoje znamenje 23. maja, ti kozmos pomaga pri odgovorih na ta eksistencialna vprašanja.

Mesečni horoskop za strelce
Značilnosti horoskopa Strelec Foto: on Pixabay

Mesečni horoskop Kozorog

Tvoji hobiji se ne bi smeli počutiti kot opravilo, zato je čas, da to zamenjaš in poiščeš druge poti, ki te spodbujajo. Mlada luna v Biku se 8. maja prebije v tvoje območje zmenkov, ustvarjalnosti in iger. Razmisli o tem, da bi se prijavil na nov hobi, ki se zdi bolj interaktiven. Pronicljiv klepet s soudeležencem bi se lahko preselil tudi izven učilnice. Polne lune so znane po tem, da v naša življenja vnašajo naključne sinhronosti, in ko 23. maja ta preide v Strelca, poskrbi, da boš pozoren na svoje sanje. Zaupaj svojim intuitivnim dregnjenjem, če se želiš odpreti lastni čarovniški magiji. V zadnjem tednu maja se Jupiter premakne v Dvojčka, kar bi zelo verjetno lahko povečalo tvojo samozavest. Katere afirmacije ali pozitiven samogovor lahko vključiš v svojo dnevno rutino, da bi premagal občutke, da si v obdobju neuspeha?

Mesečni horoskop za kozoroge
Mesečni horoskop za kozorogeFoto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Vodnar

Od kod prihaja ta občutek, ko čutiš, da bi rad pobegnili in začel nekje na novem mestu? Retrogradni Pluton v Vodnarju se začne 3. maja, kar te postavi v premor, da ponovno zbereš pogum, kjerkoli si mislil, da si ga izgubil. Mlada luna v biku lahko odpre nekaj misli o pripadnosti, koreninah in domu. Pomisli, katere skupine, mreže in povezave, polne ljudi s podobnim etosom in življenjsko vizijo, kot je tvoj, bi ti dejansko lahko pomagale prinesti ozdravitev na tem področju življenja. Medtem ko se vedno bolj približujemo festivalski sezoni, bi te lahko zaradi polne lune v Strelcu 23. maja srbelo, da bi bil v bližini svojih umetniških prijateljev, da bi se vključil v nekaj »kulturnega«. Pravzaprav bi lahko pripeljalo do tega, da bi se počutil bolj intimno povezane. Ustvarjalna vizija se bo kmalu pojavila v naslednjih 12 mesecih, saj ti Jupiter v Dvojčkih ponuja samozavest, da živiš življenje iz svoje divje in ustvarjalne duše.

Mesečni horoskop za vodnarje
Mesečni horoskop za vodnarje Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Ribi

Ne da bi zbral svoje misli, preden se premakneš na naslednji cilj ali idejo, ali res misliš, da se pripravljaš na najboljši rezultat? Mlada luna v Biku 8. maja ti daje priložnost, da sintetiziraš vse vijugaste misli, ki plapolajo v tvojih možganih, tako da lahko načrtuješ z več prepričanja in gotovosti. Življenje ni dirka; to je maraton. Zakaj torej misliš, da ti zmanjkuje časa? Sezona Dvojčkov se začenja v tvojem domu in verjetno se boš znašel v tem, da opravljaš nekaj nenavadnih opravil od kuhinje do spalnice, ki si jih odlašal, do konca pa se boš počutili zadovoljen, ker si jih izpolnil. Pripravi si nekaj prostora, da oceniš, kako se je tvoj cilj v karieri odvijal letos, ko 23. maja pride polna luna v Strelcu. Če si kritičen, ne boš prišel daleč, objektiven pač. Jupiter v dvojčkih ti bo od 26. maja pa vse do naslednjega leta dal misliti o morebitni spremembi.

Mesečni horoskop za ribe
Mesečni horoskop za ribe Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekFilmi o razpadu Jugoslavije, ki jih je vredno videti
Naslednji članekVelika nevarnost mest, ki jo vodilni spregledajo

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.